Αγγελική Κανελλακοπούλου (85)

kanellakopoulou angelikiΓεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1985. Σπούδασε στο ΕΚΠΑ Ιστορία και Αρχαιολογία (1985-1989) και έκανε διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλασική Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου (1989-1991). Έχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο στις Επιστήμες της Αγωγής (M.A.Ed.) και συγκεκριμένα στην “Εκπαιδευτική Ηγεσία” από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (2013-2015).
Εργάζεται από το 1991 στη ΓΣΑ ως φιλόλογος. Το 1998 έγινε Υποδιευθύντρια του Γυμνασίου της ΓΣΑ και το 2005 Διευθύντρια του Γυμνασίου της ΓΣΑ, θέση που κατέχει έως σήμερα. Από το 2015 είναι επίσης συντονίστρια της Μέσης Βαθμίδας σπουδών στη ΓΣΑ.
Διετέλεσε υπεύθυνη της ιστοσελίδας της ΓΣΑ, υπεύθυνη του Τομέα Νέων Ελληνικών στο γερμανικό τμήμα της ΓΣΑ, μέλος συγγραφικής ομάδας που ετοίμασε βιβλία για τη διδασκαλία των Νέων Ελληνικών ως δεύτερης και ως ξένης γλώσσας για παιδιά. Εισήγαγε το θεσμό του MUN στη ΓΣΑ και διοργάνωσε τα πρώτα DSAMUN. Από το 2014 είναι υπεύθυνη της Παιδαγωγικής Διαχείρισης Ποιότητας στο πλαίσιο της σχολικής βελτίωσης της ΓΣΑ. Έχει δυο παιδιά.

 

Δείτε τις αναφορές για την Αγγελική...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Πάνος Αλεξανδρής (77)

Ο Πάνος Αλεξανδρής γεννήθηκε το 1960 και αποφοίτησε από την Σχολή το 1977. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών.
Διτεέλεσε Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου από το 1 [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.