5ο Οικονομικό Φόρουμ Θράκης

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2014 οργανώθηκε στη Σαμοθράκη μία σειρά εκδηλώσεων με τίτλο “Η Δύναμη της Πίστης” και ήταν μία ευκαιρία να ακουστεί τι έχουν να πουν φωνές του πολιτισμού, της οικονομίας, της πολιτικής και των τεχνών για μία γωνιά της γης που κάποτε ήταν το μυστηριακό κέντρο της αρχαιότητας. Τι αντιπροσωπεύει η Σαμοθράκη για τον καθένα από εμάς;

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι με λαμπρή νόηση και γνώση θα έρχονται σε αυτό τον τόπο για να αφήσουν κάτι από τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Εφέτος το Στρογγυλό Τραπέζι του 5ου Οικονομικού Φόρουμ αποτέλεσε αφορμή για να ακουστούν σκέψεις για την ανάπτυξη της Σαμοθράκης. Ομιλητές του συνεδρίου ήταν ο Dr. Josef Ackermann, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ μίλησαν και ο Θανα΄σης Βίτσας, Δήμαρχος Σαμοθράκης καιο ο Νίκος Δημοσθένους.

Ο Dr. Josef Ackermann δέχθηκε τιμητική διάκριση από τον Δήμο Σαμοθράκης και από το Επιμελητήριο Έβρου και είναι πλέον ένας επίσημος διεθνής πρεσβευτής της Σαμοθράκης. Στην διοργάνωση παρευρέθησαν ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, η πρόεδρος της action aid και απόφοιτός μας Αλέξανδρα Μητσοτάκη και πολλοί επιχειρηματίες.

ackermann 1 ackermann 2
ackermann 3 ackermann 4

 

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ελίζα Παναγιωτάτου (02)

Η Ελίζα (Ζωή-Ελένη) Παναγιωτάτου γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Σχολή το 2002. Είναι κόρη δύο αποφοίτων, του Βαγγέλη Παναγιωτάτου και της Ματίνας Αρ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.

table