Εκδόσεις

Η τακτική έκδοση του Συλλόγου από το καλοκαίρι του 2015 είναι το "montags", που αποστέλλεται ηλεκτρονικά κάθε Δευτέρα. Το "montags" ήρθε σε συνδυασμό με το site, που ενημερώνεται καθημερινά να αντικαταστήσει τις παλαιότερες εκδόσεις του ΣΑΓΣΑ, δηλαδή το «Γράμμα από το Μαρούσι», που πρωτοκυκλοφόρησε το 1998 με δύο τεύχη το χρόνο, «Der Dörpfeldianer", που είναι ο πρόγονος του «Γράμματος» και πρωτοκυκλοφόρησε το 1991 επίσης με δύο τεύχη το χρόνο, αλλά σταμάτησε στο 13ο τεύχος το 1997, τις «Επετειακές», όπως το «Ημερολόγιο 2004» (επ' ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου παρουσιάζονται οι Γερμανικές Σχολές σε όλες τις πόλεις που έγιναν αγώνες, και τους δύο «καταλόγους», το «Klassenbuch» (ο κατάλογος ανά έτος), ο «Επαγγελματικός Οδηγός» και ο «Κατάλογος ανά Τόπο Σπουδών».
Στην ενότητα των εκδόσεων έχουμε προσθέσει και τις εκδόσεις της Γερμανικής Σχολής, όπως για παράδειγμα τα «30 Χρόνια Θέατρο», τα «15 Χρόνια Μαζί» και τους ετήσιους οδηγούς, που είναι στα «Jahrbücher». Επίσης στην ενότητα «Εκδηλώσεις» υπάρχει η έκδοση «Ball der Dörpfeldianer», με απολογισμούς των χορών.
Οι «Ιστορίες» είναι μικρά κείμενα – μαρτυρίες, που δημοσιεύτηκαν κατά καιρούς σε έντυπα της Σχολής, ενώ το «Lehrerzimmer» και το «Klassenzimmer»είναι σκόρπια στιγμιότυπα από διάφορες χρονιές. Τέλος, οι «Εκδρομές» είναι φωτογραφίες και κείμενα από τις σχολικές εκδρομές στην Ελλάδα (κυρίως το Πάσχα), αλλά και το εξωτερικό (ως επί το πλείστον στη Γερμανία).

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.