Ελένη Μυράτ (94)

myrat eleni2Η Ελένη γεννήθηκε στην Αθήνα στς 11.10.1976 και είναι εγγονή του ηθοποιού, σκηνοθέτη και θεωρητικού του θεάτρου Δημήτρη Μυράτ. Αποφοίτησε από τη Σχολή το 1994 αλλά μέχρι το 1990 ζούσε στη Σαουδική Αραβία. Μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκίνησε στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο ως αθλήτρια στη σχολή αλλά βεβαίως ως αρχάρια. Σπούδασε οικονομικά στο οικονομικό της νομικής και ένα χρόνο πριν τελειώσει τις σπουδές της, το 1998, ξεκίνησε στον ΙΟΒΟΠ ως βοηθός προπονητή του Boris Pavlof, τη χρονιά που κατέκτησαν και το Ξενοφών. Το 1999 παρακολούθησε μία σχολή προπονητών από την γενική γραμματεία αθλητισμού, είδε ότι της αρέσει και ότι τα καταφέρνει οπότε αποφάσισε να ασχοληθεί με το άθλημα και να μην συνεχίσει τις σπουδές της με ένα Master.
Είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στην ελληνική ιππασία, έχει υπάρξει πολυνίκης και πρωταθλήτρια Ελλάδας, βαλκανιονίκης και προπονήτρια για αθλητές της Ιππικής Δεξιοτεχνίας (σε όλα τα επίπεδα), συνολικά έχει κερδίσει πάνω από 300 μετάλλια. Αγωνίζεται με το άλογό της που το έχει ονομάσει "Σόλωνα".

13.06.2012 Η επίμονη αμαζόνα

27.03.2012 Ελένη Μυράτ. Stylish...

Διακρίσεις ...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Γιώργος Μαρκοπουλιώτης (78*)

Ο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 1960 και φοίτησε στη Σχολή από το 1972 έως το 1974 και στη συνέχεια στην Σχολή Μωραΐτη έως το 1978.
Σπούδασε στο  [ ... ]


instagram takipçi kasma instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi instagram giriş instagram takipçi satın al instagram free followers instagram free follower cheat follower for instagram free instagram followers free followers for instagram tiktok takipçi hilesi instagram takipçi uygulama twitter begeni twitter takipci çiğköfte bayiliği Promosyon Şapka cami halısı cami halısı cami halısı