Μαρία Σούμπερτ: Θεαθήναι.com

ΘΕΑΘΗΝΑΙ
Ένα νέο πολιτιστικό site που φιλοδοξεί να αναδείξει περισσότερο το «είναι» και λιγότερο το «φαίνεσθαι». Εστιάζοντας στην Τέχνη & τον Πολιτισμό και πραγματοποιώντας μικρά και μεγαλύτερα ταξίδια -εντός και εκτός των τειχών- αναζητάμε την ομορφιά ενός τόπου, μίας πόλης, μίας χώρας που ποτέ δεν κοιμάται, ποτέ δεν το βάζει κάτω και πάντα επιμένει δημιουργικά.
"Χαμένοι" κι εμείς σ' αυτόν τον καινούργιο, παγκόσμιο διαδικτυακό κόσμο, που ενώνει και εμπνέει, που γοητεύει και τρομάζει με τον όγκο των πληροφοριών και το μέγεθος των δυνατοτήτων του, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να σας μεταφέρουμε με αμεσότητα και ειλικρίνεια όσα πιστεύουμε ότι αξίζουν την προσοχή σας.
Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, ψυχαγωγία, δράσεις για το παιδί, εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές συναντήσεις, τουριστικοί προορισμοί με άποψη και έντονο πολιτιστικό ενδιαφέρον και πολλά ακόμη που θα τα βρούμε μαζί στην πορεία, αποτελούν την ύλη του «ΘΕΑΘΗΝΑΙ».
φιλικά, Μαρία Σούμπερτ...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Γιάννης Πίσσης (95)

Ο Γιάννης Πίσσης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη ΓΣΑ το 1995. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχ [ ... ]