Ομιλία της Αναστασίας Καλαντζή–Αζίζι

Η απόφοιτός μας Αναστασία Καλαντζή – Αζίζι, Ομότιμη Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ, μας ενημερώνει για την εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο κτήριο "Κωστής Παλαμάς" (Ακαδημίας 48 & Σίνα). Ώρα έναρξης: 21.00. Η Αναστασία Καλαντζή θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα: "Μη τυπικές μορφές υποστήριξης της ψυχοθεραπείας παιδιών και εφήβων. Το μικρό Εγώ είμαι Εγώ, ένα παράδειγμα παραμυθιού". Την ομιλία θα συνοδεύσουν απαγγελίες αποσπασμάτων του παραμυθιού σε 4 γλώσσες (ελληνικά, γερμανικά, αραβικά, φαρσί).
(Υπενθυμίζουμε ότι η Αναστασία Καλαντζή υπογράφει την ελληνική μετάφραση του παραμυθιού της Mira Lobe Το μικρό Εγώ είμαι Εγώ, διεθνούς εκδοτικής επιτυχίας, το οποίο κυκλοφορεί σε τετράγλωσση έκδοση από τις εκδόσεις ΤΟΠΟΣ).
Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΙΕΘΣ), η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών ((ΕΓΣΣ) και η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ). Θα ακολουθήσει η απονομή βεβαιώσεων ολοκλήρωσης του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΓΣΣ, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και δεξίωση.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας (90)

Ο Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1990  (Απολυτήριο Λυκείου και Γερμανικό Abitur). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος  [ ... ]


instagram takipçi instagram takipçi free followers for instagram instagram takipçi satın al instagram free followers free instagram followers instagram takipçi kasma instagram beğeni hilesi cheat follower for instagram instagram giriş instagram free follower instagram takipçi kasma instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi instagram giriş instagram takipçi satın al instagram free followers instagram free follower cheat follower for instagram free instagram followers free followers for instagram çiğköfte bayiliği Promosyon Şapka cami halısı cami halısı cami halısı