Επιμορφωτικό σεμινάριο για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Την ερχόμενη Τετάρτη 21/02, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου στις 18.30΄ υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο με τίτλο "Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα" και κεντρικό ομιλητή το γνωστό σε όλους μας και εξαιρετικό κύριο Μανώλη Σφακιανάκη.
Η δράση "Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα" θα διεξαχθεί πανελλαδικά. Η έναρξή της έγινε από το Δήμο Πειραιά την προηγούμενη Δευτέρα 12/02 και η απήχηση του κόσμου ήταν πραγματικά τεράστια.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς, παιδιά κάθε ηλικίας, εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους-παιδοψυχολόγους. Στους ενήλικες θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως σημαντικό σεμινάριο και ΔΩΡΕΑΝ.
Απαραίτητο είναι να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα της δράσης...
ή τηλεφωνικά στο 2107709777.
Για περισσότερες πληροφορίες η ιστοσελίδα μας είναι...
Η σελίδα μας στο Facebook είναι...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κωνσταντίνα Σιγαλού (98)

Η Κωνσταντίνα Σιγαλού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 08.11.80 και αποφοίτησε από τη ΓΣΑ το 1998. Σπούδασε στο τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Π [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.