«Ο διάλογος του Βερολίνου» την Κυριακή 11 Μαρτίου

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο Vision Network Athens διοργανώνει την ειδική προβολή του δοκιμιακού ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη και κριτικού κινηματογράφου Νίκου Λυγγούρη «Ο διάλογος του Βερολίνου» την Κυριακή 11.03.2018 στις 15.00 στον κινηματογράφο ΑΑΒΟΡΑ (Ιπποκράτους 180, Αθήνα).
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό παρουσία του σκηνοθέτη.
Η προβολή διοργανώνεται στο πλαίσιο της Σειράς Δράσεων του Vision Network Athens «Δράση-Αντίδραση» και προτρέπει τους θεατές να αποτυπώσουν δημιουργικά τα συναισθήματα που τους διέγειρε η προβολή, με τη μορφή απεικόνισης, φωτογραφίας, εικαστικού έργου, εγκατάστασης, γραπτού κειμένου, ποιήματος, μουσικής σύνθεσης, χορογραφίας, βίντεο, ταινίας ή όποιας άλλης έμπνευσης. Τα έργα θα παρουσιαστούν στο Open Visioner's Day, τον Ιούνιο 2018, στην Αθήνα.
Θεωρούμε ότι η συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών τόσο στην ειδική προβολή όσο και στην "after hour" δράση θα αποτελέσει μια ολοκληρωμένη διαπολιτισμική εμπειρία.

 DialogosAfisa


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Δημήτρης Τζανακόπουλος (00)

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2000. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και μεταπτυχιακό  [ ... ]