Έφυγε ο Βασίλης Σακελλαράκης

sakellarakis vasilis2Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 έφυγε σε ηλικία 85 ετών ο Βασίλης Σακελλαράκης, ο Βασίλης των νιάτων μας, γυμναστής στη Σχολή από το 1964 μέχρι το 2000, όταν συνταξιοδοτήθηκε. Στην κηδεία του, που έγινε στο Α' Νεκροταφείο δύο μέρες μετά, ήσαν πολλοί από τον χώρο του αθλητισμού, από σωματείο του τον Πανελλήνιο, από τον ΣΕΓΑΣ, που τον έζησαν σαν πρωταθλητή, σαν ρέκορντμαν, σαν Βαλκανιονίκη.
Ο Πέτρος Πετρακόπουλος τον αποχαιρέτησε από τον Σύλλογο Αποφοίτων θυμίζοντας ότι στα χρόνια της Μετσόβου πήγαινε τα παιδιά "απένταντι", στον Πανελλήνιο με τα πόδια για να προπονηθούν. Ανάμεσα στους αποφοίτους που ήρθαν στην κηδεία ήταν και η Δέσποινα Γαντέ, η Τένια Παπαδάκη, ο Νικόλας Πεφάνης, ο Βαγγέλης Ραΐτσιος, η Μαριάννα Ευστρατίου, η Σοφίκα Ελευθερουδάκη, η Κατερίνα Αναστασοπούλου, ο Κώστας Γαλάνης.
Από την Γερμανική Σχολή ήρθαν οι γυμναστές Μιχάλης Πυθαρούλης και Κυριακή Λιάντη, όπως επίσης και ο Γιάννης Μυλωνάς από τους παλαιούς καθηγητές.

Ανάμεσα στα στεφάνια ήταν και αυτό του Συλλόγου και αυτό της Γερμανικής Σχολής.

Δείτε το βιογραφικό του...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.