Ζητείται νεαρός ηθοποιός που να ξέρει πολύ καλά Γερμανικά

Η εταιρεία RED LINE PRODUCTIONS με αντικείμενο την παραγωγή οπτικοακουστικών έργων, έχει αναλάβει την υλοποίηση της νέας κωμωδίας σε σενάριο και σκηνοθεσία ΝΙΚΟΥ ΖΑΠΑΤΙΝΑ με τίτλο «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΝΑ». Η ταινία διανέμεται από την ODEON σε Ελλάδα και Κύπρο και βγαίνει στις Αθηναϊκές αίθουσες στα μέσα Δεκεμβρίου 2018. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Δήμητρα Παπαδέα (DEMY), η Κατερίνα Παπουτσάκη, και πλαισιώνονται από μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών. Για τις ανάγκες αυτής της παραγωγής ζητείται νεαρός ηθοποιός που να ξέρει πολύ καλά Γερμανικά.

Στο σενάριο ο Άλεξ είναι ένας νεαρός Γερμανός μεταξύ 21 με 25 χρονών. Βάση του σεναρίου μιλάει πολύ καλά Γερμανικά και σπαστά Ελληνικά και έχει Γερμανικά χαρακτηριστικά. Είναι συμπαθητικός και ευγενικός νέος. Είναι τυπικός και συγκροτημένος έχει αξιοπιστία, δίνει προτεραιότητα στη λογική έναντι των συναισθημάτων, νηφαλιότητα και αγάπη στην τάξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο Αποφοίτων.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Ο Δάμος Μαυρίδης γεννήθηκε το 1925 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1943. Μπήκε πρώτος στο ΕΜΠ και αμέσως μετά κατετάγη στον ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα αναπτύσσοντας αντισ [ ... ]