“Η χώρα των πελαργών … ένα παραμύθι της θάλασσας

Την Κυριακή 29 Απριλίου δίνεται η τελευταία παράσταση της μαγικής ιστορίας της αποφοίτου μας Ήβης Σοφιανού "Η χώρα των πελαργών ... ένα παραμύθι της θάλασσας" στο θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41, Γκάζι, τηλ 2103455220 &6940290312).
Η Ήβη Σοφιανού, μέλος της γνωστής καλλιτεχνικής οικογένειας Σοφιανού που έγινε αγαπητή στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, για τις πρωτοποριακές παραστάσεις κουκλοθέατρου και για τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως η «Φρουτοπία» και «Του Κουτιού τα Παραμύθια», για πρώτη φορά αφήνει το κουκλοθέατρο και γράφει για το παιδικό θέατρο.

Πληροφορίες ....

Μαζί με τον αδερφό της (σκηνοθέτη, παραγωγό και μουσικό) απόφοιτό μας Φαίδωνα Σοφιανό θεωρούνται δύο από τους καλύτερους κουκλοπαίκτες παγκοσμίως και τα τηλεοπτικά τους προγράμματα έχουν διακριθεί στο εξωτερικό και έχουν προβληθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Διαβάστε τη συνέντευξή της σχετικά με την εξαιρετική καλλιτεχνική προσφορά τους στα παιδιά, αλλά και για τη σημερινή κατάσταση στις παιδικές εκπομπές...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Δημήτρης Τζανακόπουλος (00)

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2000. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και μεταπτυχιακό  [ ... ]