Εβδομάδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού που οργάνωσε η Γερμανική Σχολή, η εταιρία ΔΕΛΤΑ φιλοξένησε δύο μαθητές της Α' λυκείου της σχολής επί μια εβδομάδα προσφέροντας τους τη δυνατότητα να επισκεφθούν πρακτικά όλα τα βασικά τμήματα της εταιρίας, από την παραγωγή και συσκευασία γάλατος και γιαουρτιού, έως τον ποιοτικό έλεγχο, τις πωλήσεις και την οικονομική λειτουργία.
Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές από την επαφή με την εταιρία και τους ανθρώπους της ήταν εξαιρετικές και οι γνώσεις που τους μεταφέρθηκαν χρήσιμες για τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους. Αυτό βεβαιώνουν και οι ευχαριστίες που μεταφέρθηκαν από τους γονείς του ενός μαθητή στην εταιρία, οι οποίοι τονίζουν τη χρησιμότητα μιας τέτοιας εμπειρίας ιδιαίτερα σε μια περίοδο που τα παιδιά καλούνται να κάνουν τις επιλογές τους για σπουδές, επάγγελμα και σταδιοδρομία στη ζωή. Εξαιρετική πρωτοβουλία της Σχολής, αλλά και της ΔΕΛΤΑ που ανταποκρίθηκε με φιλόξενο και διαφωτιστικό τρόπο στις ανάγκες των νέων παιδιών.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

H Θεοδώρα (Ντόρη) Μηνιάτη γεννήθηκε το 1953 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1971. Πρωτοεμφανίστηκε στον πανελλήνιο αθλητισμό το 1967, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 4x [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

table

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.