Εβδομάδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού που οργάνωσε η Γερμανική Σχολή, η εταιρία ΔΕΛΤΑ φιλοξένησε δύο μαθητές της Α' λυκείου της σχολής επί μια εβδομάδα προσφέροντας τους τη δυνατότητα να επισκεφθούν πρακτικά όλα τα βασικά τμήματα της εταιρίας, από την παραγωγή και συσκευασία γάλατος και γιαουρτιού, έως τον ποιοτικό έλεγχο, τις πωλήσεις και την οικονομική λειτουργία.
Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές από την επαφή με την εταιρία και τους ανθρώπους της ήταν εξαιρετικές και οι γνώσεις που τους μεταφέρθηκαν χρήσιμες για τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους. Αυτό βεβαιώνουν και οι ευχαριστίες που μεταφέρθηκαν από τους γονείς του ενός μαθητή στην εταιρία, οι οποίοι τονίζουν τη χρησιμότητα μιας τέτοιας εμπειρίας ιδιαίτερα σε μια περίοδο που τα παιδιά καλούνται να κάνουν τις επιλογές τους για σπουδές, επάγγελμα και σταδιοδρομία στη ζωή. Εξαιρετική πρωτοβουλία της Σχολής, αλλά και της ΔΕΛΤΑ που ανταποκρίθηκε με φιλόξενο και διαφωτιστικό τρόπο στις ανάγκες των νέων παιδιών.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κατερίνα Μητσοτάκη (78d)

Η Κατερίνα Μητσοτάκη αποφοίτησε από το Γερμανικό Τμήμα της Σχολής το 1978.

Η BARNES συστήνεται στην ελληνική αγορά ως BARNES Greece από μία ομάδα με ισχυρή παρουσία στον κλάδο  [ ... ]


instagram takipçi kasma instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi instagram giriş instagram takipçi satın al instagram free followers instagram free follower cheat follower for instagram free instagram followers free followers for instagram çiğköfte bayiliği Promosyon Şapka cami halısı cami halısı cami halısı