Το μέλλον της ΕΕ

Δύο δικοί μας και ένας ...συγγενής ήσαν οι τρεις από τους τέσσερις ομιλητές της εκδήλωσης "Το μέλλον της ΕΕ υπό το φως μοντέρνων προκλήσεων", που διοργάνωσε το KAS (Konrad Adenauer Stiftung) την Παρασκευή 8 Ιουνίου ατο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Ποιοί ήταν οι δικοί μας: η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, ο οποίος είναι από 1ης Φεβρουαρίου ο νέος  επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαδεχόμενος τον Πάνο Καρβούνη. Ο "συγγενής" είναι ο Ομ. Καθ. Βασίλης Σκουρής, ο οποίος είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Ο τέταρτος ομιλητής ήταν ο Prof. Dr. Martin Nettesheim. Το KAS θα δημοσιεύσει περιλήψεις των ομιλιών οπότε θα επανέλθουμε.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η Μαλβίνα Παναγιωτίδη γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2003. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2003-2012) και συνέχισε με μεταπτ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.