"Έφυγε" η Ντόλλυ Κόγκου

kongou dolly 2012Στις 7 Απριλίου 2018 απεβίωσε η Ντόλλυ Κόγκου, απόφοιτος και σύζυγος του πρώην διευθυντή της Σχολής Helmut Beckmann, ο οποίος είχε φύγει τον περασμένο Νοέμβριο. Η Μαρία-Ορσαλία, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα είχε αποφοιτήσει το 1966 και ήταν 70 ετών. Την είδηση μας μετέφερε ο συμμαθητής και κουμπάρος της Μιχάλης Καλλιφρονάς. Ειρωνεία όταν προ ημερών, κατά την διάρκεια της συνάντησης των αποφοίτων του 1968 είδαμε ανάμεσα στις φωτογραφίες και μερικές της κούκλας, πραγματικά, Ντόλλυ. Τέλος, θα προσθέσουμε ότι όταν ζητήσαμε να μας βοηθήσει στις ιστορικές εκδηλώσεις του 2014 και 2015 γαι την Δικτατορία και τη Μετσόβου έπεσε με τα μούτρα και μας έφερε σε επαφή με όλους του παλαιούς Γερμανούς καθηγητές, με τους οποίους είχε επικοινωνία τόσον αυτή όσο και ο σύζυγός της. Αριστερά η Ντόλλυ το 2012, κάτω μαθήτρια.

kongou dolly


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κυριακή Γονή (00)

Η Κυριακή Γονή είναι εικαστικός. Η καλλιτεχνική της πρακτική συνδυάζεται με την έρευνα και εστιάζει στις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις τεχνολογίας και κοινων [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.