Συζήτηση για την κατάσταση της Ένωσης στις 12.9

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker, την Κατάσταση της Ένωσης (State of the European Union – SOTEU).
Φέτος, η σημαντική αυτή ομιλία θα είναι η τελευταία του Προέδρου Juncker πριν τις ευρωεκλογές του 2019 και αναμένεται πως θα παρουσιάσει την αποτίμηση του έργου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τις προτεραιότητες για το υπόλοιπο της θητείας του, καθώς και το πολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα διεξαχθούν οι ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου 2019.
Η ομιλία του Προέδρου Juncker θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί, ώρα Ελλάδος.
Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση στο Γραφείο του ΕΚ, (Αμαλίας 8, Σύνταγμα - είσοδος από Ξενοφώντος 2), για την παρακολούθηση σε απευθείας μετάδοση, της ομιλίας και της συζήτησης στην Ολομέλεια. Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων. Η αναμετάδοση της ομιλίας και η συζήτηση κατά την εκδήλωση θα είναι στα Ελληνικά.
Υπενθυμίζεται ότι, για λόγους ασφαλείας, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου κατά την είσοδο στο κτίριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την προγραμματισμένη συζήτηση στην Ολομέλεια...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Αντώνιος Κολιάδης (94)

Ο Αντώνιος Κολιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16.9.1976 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1994 (Απολυτήριο Λυκείου και Γερμανικό Abitur). Σπόυδασε στο Iνστιτούτο Oθωμανικών, Β [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.

table