Ήβη και Φαίδων Σοφιανός: Mabrida Studios

Οι απόφοιτοί μας γνωστοί και δημοφιλείς κουκλοπαίκτες Ήβη και Φαίδων Σοφιανός, ξεκινούν φέτος στον δικό τους Πολυχώρο "Mabrida Studios", από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, ένα πολύπτυχο εργαστήρι: το "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ... ΓΛΩΣΣΑ". Απευθύνεται σε παιδιά αλλά και στους γονείς τους, που παράλληλα με το παιχνίδι του κουκλοθέατρου και τις κατασκευές, θα μαθαίνουν βήμα – βήμα και μια ξένη γλώσσα (Γερμανικά).
Στη σελίδα του facebook Mabrida Studios διαβάζουμε:

"ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ... ΓΛΩΣΣΑ! "

Από 6 Οκτωβρίου, και τα Σάββατα από τις 12.00- 15.00μμ.
Τρίωρη ψυχαγωγική και εκπαιδευτική απασχόληση για παιδιά και ενήλικες, με κατασκευές φαντασίας από υλικά που αντί να βρεθούν στην χωματερή, θα μεταμορφωθούν σε σκηνικά μιας παράστασης κουκλοθεάτρου, χειροποίητη κι εμπνευσμένη από τα μέλη του εργαστηρίου η οποία θα παρουσιαστεί στο θέατρο της Μικρής Σκηνής και θα μαγνητοσκοπηθεί, εί δυνατόν σε δύο γλώσσες, διότι παράλληλα με τις κατασκευές, μαθαίνουμε βήμα- βήμα και μια ξένη γλώσσα (Γερμανικά). Η εκμάθηση επιτυγχάνεται ευκολότερα σε μικρές ηλικίες, μέσα από το παιγνίδι και την ψυχαγωγία, μέσα από τις κούκλες που είναι οι καλύτεροι 'μέντορες' για παιδιά.
Ετοιμάζεται λοιπόν και η γωνιά μας, με την υπέροχη θέα στον κήπο, ενώ όσοι γονείς δεν θέλουν να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους, μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα στο κτήμα ή να ξεκουραστούν στο art-cafe.
Σας περιμένουμε με πολλή χαρά.

Πολυχώρος "Mabrida Studios", τηλ. 210 6620805 & 6944 510042. Αγίου Γεωργίου & Ελαίας, (μεταξύ Κορωπίου και Παιανίας) βλ. χάρτη... 

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Σοφία Οικονομάκη (82)

Η Σοφία Οικονομάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 1982. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου&n [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.