Άννα Φιλίνη: «Ταξίδι προς την Ελευθερία»

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 1.30 το μεσημέρι θα προβληθεί ξανά για δεύτερη φορά από το κανάλι της Βουλής το αφιέρωμα για το έργο της Άννας Φιλίνη «Ταξίδι προς την Ελευθερία», που διαρκεί 25΄. Το έργο είναι ένα τετράπτυχο ζωγραφικό 8.50 μέτρων σχετικά με την ιστορία μας από το 1945 μέχρι τις μέρες μας. Ταυτόχρονα υπάρχει ένας διάλογος με τέσσερα ποιητικά κείμενα του Ανδρέα Εμπειρίκου, ενώι δείχνονται και πορτρέτα ταξιδιωτών του θρυλικού πλοίου Ματαρόα που ταξίδεψαν από τον Πειραιά στο Παρίσι τον Δεκέμβρη του 1945. Η Άννα Φιλίνη μιλά η ίδια για το έργο εξηγώντας τις εικόνες του και παίζεται μουσική, κυρίως έργα Ραχμάνινωφ και σε επικοινωνία μαζί της μας είπε ότι θα χαιρόταν πολύ να ακούσει τις σκέψεις μας, οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει τα σχόλιά του στο Mail του συλλόγου. 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

table

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.