Τελετή Βράβευσης για τον Διαγωνισμό Λογοτεχνικής Μετάφρασης 2018

Ο Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Μετάφρασης 2018 κορυφώνεται με την τελετή βράβευσης των νικητών, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, της Αυστριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα, της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα και του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 170, Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, 18.00-20.00-- Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν οι νικητές και τα βραβεία του διαγωνισμού. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους δώρα θα κερδίσουν και οι παρευρισκόμενοι, γι' αυτό να είστε όλοι εκεί!-- Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Vision Network Athens μέσα από τους ανθρώπους του, να ενημερωθείτε για τις προηγούμενες και τις μελλοντικές δράσεις του, και αν σας κινήσει το ενδιαφέρον, να συμμετάσχετε κι εσείς! Είσοδος ελεύθερη


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.