Απόφοιτοι στο Διπλωματικό Σώμα

Οι παρουσιάσεις των αποφοίτων ανά χρονιά αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν συμμαθήτριες και συμμαθητές μας σε διάφορες θέσεις που δεν γνωρίζαμε μέχρρι τώρα. Θα σταθούμε σήμερα στο Διπλωματικό Σώμα, όπου εντοπίσαμε δύο αποφοίτους και μία μητέρα αποφοίτου Πρόξενο της Αυστρίας στη Ρόδο:

ο Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας στην Διεύθυνση Εθιμοτυπίας και μέχρι πρότινος Γενικός Πρόξενος στην Αδελαΐδα: Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1990 (Απολυτήριο Λυκείου και Γερμανικό Abitur). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακά με ειδίκευση στην Ευρωπαϊκή Οργάνωση και Διπλωματία (Τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημοσίας Διοικήσεως της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Περισσότερα...

ο  Αντώνιος Κολιάδης - Πρόξενος Ελλάδας στην Πέρθη (Perth) της Αυστραλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16.9.1976 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1994 (Απολυτήριο Λυκείου και Γερμανικό Abitur). Σπόυδασε στο Iνστιτούτο Oθωμανικών, Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Birmingham (1997-98) και πήρε Πτυχίο «Magister der Philosophie» στις Βυζαντινές/Νεοελληνικές Σπουδές και στη Γενική Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης το 2000Περισσότερα...

Τέλος, η Μαίρη Μοσχή-Στάθη, μητέρα του Ολύμπιου Στάθη, απόφοιτου του 2007, στην οποία απονεμήθηκε ο τίτλος της Προξένου επί τιμή της Αυστρίας με έδρα την Ρόδο και δικαιοδοσία σε όλη την Δωδεκάνησο, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η Μαίρη Μοσχή-Στάθη γεννήθηκε στην Ρόδο, σπούδασε στην Χαϊδελβέργη οικονομικά, με εξειδίκευση στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και μετεκπαιδεύθηκε στη Λουκέρνη της Ελβετίας, όπου δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον ξενοδοχειακό τομέα. Ανήκει στο Δ.Σ. του συλλόγου «Φίλοι του ογκολογικού Νοσοκομείου Αγ. Ανάργυροι» και είναι Αντιπρόεδρος στο σωματείο «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», με έντονη φιλανθρωπική δράση.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.