«Ιβάνωφ» του Τσέχωφ σε μετάφραση Γιώργου Δεπάστα

Ξεκίνησε η παράσταση του “Ιβάνωφ“ του Άντον Τσέχωφ σε μετάφραση του αποφοίτου μας Γιώργου Δεπάστα, στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων -Λευτέρης Βογιατζής, Κυκλάδων 11 & Κεφαλληνίας, Κυψέλη, τηλ.: 6987611889, 2108217877 (5 – 9μμ). Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Άντζελα Μπρούσκου και συμμετέχουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί. Παραστάσεις μέχρι την Κυριακή των Βαΐων, 21/4.

Λίγα λόγια για το έργο: Ο “Ιβάνωφ” (1887) κατέχει μια ασυνήθιστη θέση στο θέατρο του Τσέχωφ επειδή σπάνια ανεβαίνει επί σκηνής. Όπως όλα τα σπουδαία έργα του συγγραφέα, δεν είναι παρά ένα δράμα για την αποτυχία. Ο κεντρικός ήρωας, ένας άντρας εύρωστος, έξυπνος και δραστήριος, λίγο μετά τα 30 -δηλαδή στην αρχή της ωριμότητάς του, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής- προσπαθεί να δραπετεύσει με οποιονδήποτε τρόπο από την ασφυκτική ατμόσφαιρα του περιβάλλοντός του. Βυθισμένος στην απραξία, αρνείται να ακολουθήσει τις συμβουλές που του προσφέρει ο στενός του περίγυρος για να σώσει την περιουσία του, αλλά και τη γυναίκα του, που υποφέρει. Μια νέα γυναίκα θα αναζωογονήσει προσωρινά την ψυχή του, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να πάψει να πνίγεται από την ενοχή. Ένα μεγάλο μέρος της δράσης τοποθετείται στον χώρο ενός ατελείωτου κι ανιαρού καταναγκαστικού πάρτι, όπου όλοι είναι δέσμιοι συμβάσεων και θύματα μιας αδυσώπητης αθυμίας και κατήφειας.

Περισσότερα για το έργο και τις κρατήσεις θέσεων...

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

instagram takipçi kasma instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi instagram giriş instagram takipçi satın al instagram free followers instagram free follower cheat follower for instagram free instagram followers free followers for instagram instagram free follower application instagram takipçi uygulama twitter begeni twitter takipci çiğköfte bayiliği Promosyon Şapka cami halısı cami halısı cami halısı