Κωνσταντίνος Σπέγγος (87)

spengos kostas

Ο Κωνσταντίνος Σπέγγος αποφοίτησε από τη Σχολή το 1987 με άριστα. Σπούδασε Ιατρική στο Ruprecht Karls Universitat Heidelberg (1994) ένα χρόνο μετά υπέβαλε την διδακτορική του διατριβή που βαθμολογήθηκε με βαθμό cum laude (με έπαινο). Το 1996 απέκτησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ελλάδα και το 2000 ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στην Νευρολογία.
Έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην αντιμετώπιση ασθενών με αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και στη διακρανιακή υπερηχογραφία στη Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης (Neurologische Klinik – Klinikum Mannheim der Universitat Heidelberg) και έχει ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Καϊζερσλάουτερν (Universitat Kaiserslautern – Zentrum fur Fernstudien und Universitare Weiterbildung) με θέμα «Management Ιδρυμάτων Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας» (Management von Gesundheits- und Sozialeinrichtungen), 2000-2001.
Από το 2011, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Νευρολογίας στην Α’ Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών με 180 δημοσιεύσεις σε διεθνή ιατρικά περιοδικά με H-Index 39 και συνολικά 4.915 βιβλιογραφικές αναφορές βάσει Google Scholar, 197 ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και 77 ανακοινώσεις σε ελληνικά συνέδρια.
Το κλινικό και ερευνητικό έργο του αφορά τα Αγγειακά Εγκεφαλικά Νοσήματα, την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, τη Κεφαλαλγία, Σπάνια Νοσήματα και την Φυσιολογία της Άσκησης.
Περισσότερα...

 

 

 

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η Μαλβίνα Παναγιωτίδη γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2003. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2003-2012) και συνέχισε με μεταπτ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.