Ο Νίκος Κωστόπουλος υποψήφιος με την ΝΔ

Ο απόφοιτος μας Νίκος Κωστόπουλος (1992) θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στο Βόρειο Τομέα Αθηνών.
Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την υποψηφιότητα του Νίκου στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ...
Δείτε το δημοσίευμα του skai.gr...

Ο Νίκος διετέλεσε πρώτος Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι την ανακήρυξη του ως υποψηφίου βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών, θέση στην οποία αναδείχθηκε μέσα από μία ιδιαίτερα αξιόλογη επαγγελματική και πολιτική διαδρομή, με σκληρή δουλειά, σεμνότητα, σοβαρότητα και συνέπεια.
Περισσότερα για το βιογραφικό του στο site μας...

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Νίκος τελείωσε το Σχολείο μας το 1992. Από μικρός είχε το μεράκι για την πολιτική: υπήρξε Πρόεδρος στο τμήμα του (B’) επί σειρά ετών και Πρόεδρος του 15μελους την περίοδο 1990-1991. Στα χρόνια που ακολούθησαν, έχτισε βήμα-βήμα την πολιτική σταδιοδρομία του, αξιοποιώντας τις γερές βάσεις Παιδείας της Γερμανικής Σχολής.
Εμείς όμως που τον γνωρίζουμε, θυμόμαστε με νοσταλγία τα σχολικά πάρτυ που ο Νίκος ήταν για χρόνια ο dj στην αγαπημένη...Aula..!!

Οι δεσμοί του με το σχολείο ήταν και παραμένουν πάντα πολύ στενοί και ο ίδιος είναι εκπρόσωπος έτους της χρονιάς 1992. Αξίζει να αναφερθεί πως όχι μόνο παραβρίσκεται σε κάθε εκδήλωσή μας, αλλά στηρίζει τους αποφοίτους δυναμικά. Εκτός όμως από... θερμός υποστηρικτής του Συλλόγου μας, ο Νίκος είναι για εμάς πάνω από όλα ένας αγαπημένος φίλος, με τον οποίο χαίρεσαι να συζητάς τόσο για την κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική όσο και για τα χρόνια που πέρασαν καθώς και για εκείνα που έρχονται. Ο Νίκος Κωστόπουλος είναι ο δικός μας άνθρωπος και αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στους 300 της επόμενης Βουλής γιατί είναι ένας νέος πολιτικός με ήθος, αξίες, άποψη, αλλά και καθαρό πολιτικό λόγο.

Καλή Δύναμη, Νίκο!


Υ.Γ.: στοιχεία επικοινωνίας Νίκου Κωστόπουλου
mail: nikos@nkostopoulos.gr
Facebook: kostopoulos.nikos
Τηλέφωνο: 2103603060, 6932431373
Διεύθυνση πολιτικού γραφείου: Ναυαρίνου 18-20, 10680 Αθήνα


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ελίζα Παναγιωτάτου (02)

Η Ελίζα (Ζωή-Ελένη) Παναγιωτάτου γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Σχολή το 2002. Είναι κόρη δύο αποφοίτων, του Βαγγέλη Παναγιωτάτου και της Ματίνας Αρ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.