Μιούζικαλ στη DSA: «The Beatles are back»

There are places I remember
John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr! Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα ονόματα; Εάν δεν σας θυμίζουν, δεν πειράζει, διότι αυτήν την άνοιξη οι Beatles επιστρέφουν και πάλι στη σκηνή!
Θα ζήσετε για άλλη μια φορά τη γνωστή ιστορία του πιο επιτυχημένου συγκροτήματος στον κόσμο, το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του με το Quarrymen στο Liverpool. Θα νιώσετε και πάλι την Beatlemania –τη μανία με τους Beatles– και θα συνοδέψετε το συγκρότημα στις περιοδείες του σε όλο τον κόσμο. Θα σιγοτραγουδήσετε τις μεγάλες επιτυχίες των Beatles και θα παραστείτε στους γάμους των μελών του συγκροτήματος. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις διενέξεις του συγκροτήματος και θα κατανοήσετε τη δακρύβρεχτη διάλυσή του.
Είτε είστε νέος είτε μεγαλύτερος σε ηλικία, αυτό το μιούζικαλ απευθύνεται σε όλους. Είτε θέλετε να γελάσετε, να κλάψετε ή απλώς να τραγουδήσετε μαζί μας, αυτό είναι το σωστό μέρος.
11 και 12 Απριλίου 2019, 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της DSA
Ένα μιούζικαλ του τμήματος της Μουσικής 12 d/e σε συνεργασία με το τμήμα των Καλλιτεχνικών και το ροκ συγκρότημα υπό τη διεύθυνση της Dr. Marianne Danner.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Δημήτρης Τζανακόπουλος (00)

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2000. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και μεταπτυχιακό  [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.