"Γυναίκες σε θέσεις ισχύος: Νέες ιδέες στην πολιτική"

Το ίδρυμα Konrad-Adenauer οργανώνει την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στις 14:30, μια εκδήλωσή με θέμα "Γυναίκες σε θέσεις ισχύος: Νέες ιδέες στην πολιτική", στην αίθουσα Panorama του Ξενοδοχείου Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα).
Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε ένα εκλογικό μαραθώνιο που περιλαμβάνει όχι μόνο τις ευρωπαϊκές και τις τοπικές εκλογές τον Μάιο, αλλά και τις εθνικές εκλογές που ακολουθούν. Η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει ήδη ένα πρόγραμμα δυναμικής μεταρρύθμισης που θα δώσει στην Ελλάδα μια ανανεωμένη αυτοπεποίθηση. Πως θα καταφέρει όμως να ανοιχτεί σε νέες δυνάμεις μέσα και έξω από το κόμμα, εκσυγχρονίζοντας τον εαυτό της όχι μόνο επιφανειακά αλλά και σε βάθος; Σε αυτήν την διαδικασία, ποια είναι η σημασία της αύξησης της συμμετοχής γυναικών σε θέσεις ισχύος;

Για αυτά τα ερωτήματα θα συζητήσουν η Diana Kinnert, CEO Globalo News Publishing και newsgreen, η Σοφία Ζαχαράκη, Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας, η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO People of Business, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας και η Μαρία Συρεγγέλα, Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρος Γυναικών Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Women). Την συζήτηση θα συντονίσει ο Καθηγητής Ευάνθης Χατζηβασιλείου, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, και την εισαγωγή στο θέμα θα αναλάβει ο Henri Bohnet, Διευθυντής του Γραφείου Ελλάδας και Κύπρου του Ιδρύματος Konrad Adenauer.
Oι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση παρακαλούμε στείλτε μας E-mail, έως την Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, στο: Jeroen.Kohls@kas.de. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο ίδιο e-mail ή στο 210 7247 126.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η Ιωάννα Καρβέλα αποφοίτησε από τη Σχολή το 1980. Είναι επίκουρη καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο Γερμανική Γλώσσα. Καθ᾿ όλη τη διάρκεια των βασικών σπουδών της στ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

table

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.