2ου Διεθνές Σεμινάριο Πνευστών Οργάνων

Η Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος» και η Φιλαρμονική Ένωση «Καποδίστριας» συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το πολύ πετυχημένο Διεθνές Σεμινάριο Πνευστών Οργάνων στην Κέρκυρα, στο οποίο θα διδάξουν διακεκριμένοι Γερμανοί σολίστ και καθηγητές πνευστών, όλοι τους μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Έσσεν.
Από τις 30 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου 2019, οι συμμετέχοντες μουσικοί και μαθητές πνευστών οργάνων όλων των επιπέδων θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εμπειρότατους καθηγητές και σολίστες, διευρύνοντας έτσι τη σπουδή τους στο όργανο.
Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι καθηγητές: Susanne Wohlmacher (φλάουτο), Harald Hendricks (κλαρινέτο), Γιώργος Φαρούγγιας (φαγκότο), Tobias Fuller (τρομπέτα), Klaus Gossman (κόρνο), Andreas Hebeler (τρομπόνι) και Alexander Kritikos (τούμπα).
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους των Φιλαρμονικών «Μάντζαρος» και «Καποδίστριας» και γίνεται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στη ΦΕ «Μάντζαρος», στο τηλ. 2661037003 (εσ.2) και στη ΦΕΚ «Καποδίστριας», στο τηλ. 2661043435.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ελίζα Παναγιωτάτου (02)

Η Ελίζα (Ζωή-Ελένη) Παναγιωτάτου γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Σχολή το 2002. Είναι κόρη δύο αποφοίτων, του Βαγγέλη Παναγιωτάτου και της Ματίνας Αρ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.