Γιάννης Μαρούδης (76)

maroudis giannisΟ Γιάννης Μαρούδης γεννήθηεκ στην Αθήνα στος 23.10.1958. Είναι γιός του ποινικολόγου Κωνσταντίνου Μαρούδη, γεννηθέντος το 1918, που ήταν και αυτός απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών το 1937 και της Χρυσούλας, θυγατέρας του Νικολάου Αβραάμ, που διετέλεσε Υπουργός Διακιοσύνης και Ναυτιλίας. 
Εισήλθε στο εξατάξιο τότε Γυμνάσιο της ΓΣΑ το έτος 1970 και αποφοίτησε το 1976. Λόγω των υψηλών σχολικών επιδόσεών του η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) του χορήγησε υποτροφία για σπουδές στην Γερμανία. Σπόυδασε νομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μονάχου από το 1976 έως το 1985.
Σε συνέχεια της εκπλήρωσης της στρατιωτικής θητέιας του (1983-1985) άσκησε δικηγορία στην Αθήνα επί τρισίμισυ, περίπου, χρόνια. Μτά από επιτυχή συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό, διορίστηκε πάρεδρος πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης  στο Πρωτοδικείο Πειραιώς στις 8 Ιουνίου 1989. Προήχθη σε Πρωτοδίκη το έτος 1991, σε Π΄ροεδρο Πρωτοδικών το έτος 2004 και σε Εφέτη το έτος 2011.
Ομιλεί γερμανικά και αγγλικά. Από τις 30 Ιουνίου 1991 είναι έγγαμος μετ ην Αριστέα Σινανιώτη, απόφοιτη του Αρσακείου Ψυχικού, Διδάκτορα του Ludwig-Maximilians Universitaet Muenchen, καθηγήτρια του Εμπορικό Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και δικηγόρο Αθηνών. έχουν αποκτήσει δύο θυγατέρες, την Κωνστντίνα - Αικατερίνη, πολιτικό μηχανικό και τη Στεφανία - Χρυσούλα, τελειόφοιτη Νομικής Αθηνών.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Δημήτρης Τζανακόπουλος (00)

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2000. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και μεταπτυχιακό  [ ... ]


instagram takipçi kasma instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi instagram giriş instagram takipçi satın al instagram free followers instagram free follower cheat follower for instagram free instagram followers free followers for instagram çiğköfte bayiliği Promosyon Şapka cami halısı cami halısı cami halısı