Ο Βασίλης Κουκαλάνι και η "Συντεχνία του Γέλιου" στο Βερολίνο

Το θέατρο Grips του Βερολίνου γιορτάζει τα 50 χρόνια του (50 Jahre Grips- Theater) και φιλοξενεί την ομάδα νεανικού θεάτρου “Συντεχνία του Γέλιου”, με δυο παραστάσεις για παιδιά και νέους, από την Αθήνα.
Στα πλαίσια του φεστιβάλ “On the Child‘s Side” (6 με 19 Ιουνίου 2019) το Grips θα παρουσιάσει σε ταυτόχρονη διερμηνεία στα Γερμανικά, τον θρυλικό “Μορμόλη” στις 8 Ιουνίου και την παράσταση “Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν” στις 14. Ιουνίου.
Με την ιδέα να εμψυχώσει παιδιά και νέους μέσο του θεάτρου, το Grips άλλαξε το τοπίο του θεάτρου για παιδιά σε όλο τον κόσμο. Το θέατρο Grips βρίσκει τις ρίζες του στο φοιτητικό κίνημα του τότε Δυτικού Βερολίνου, εδραιώθηκε ως ελεύθερη θεατρική ομάδα και είναι σήμερα πια ένας σταθερός αλλά και απαραίτητος θεσμός της πόλης.
Η Συντεχνία του Γέλιου έχει ακολουθήσει την συνταγή αυτή με τρόπο ανανεωτικό και προοδευτικό για την θεατρική σκηνή της Αθήνας και της Ελλάδας, και καθιστά τη χώρα μας ως την μόνη που εκπροσωπείται στο διεθνές φεστιβάλ θεάτρου “On the Child’s Side”, με δυο παραστάσεις. Περισσότερα...
και
50 Years of GRIPS Theater Mormolis by Rainer Hachfeld ...Mormolis by Rainer Hachfeld ...

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η Ιωάννα Καρβέλα αποφοίτησε από τη Σχολή το 1980. Είναι επίκουρη καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο Γερμανική Γλώσσα. Καθ᾿ όλη τη διάρκεια των βασικών σπουδών της στ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.