Ο Κώστας Παπαηλιού για την χρήση της Πυρηνικής Ενέργειας

Kostas Papailiou über die Nutzung der Kernenergie

Από τον Κώστα Παπαηλιού λάβαμε ένα σημείωμα σχετικά με την δημοσίευση του άρθρου του Θανάση γεράνιου "Τι πήγε λάθος με το Τσερνομπίλ":

Αγαπητοί φίλοι,

Με ενδιαφέρον διάβασα στο τελευταίο montags τη συνέντευξη του παλιού συμμαθητή μας της τάξης του 62 Θανάση Γεράνιου για το Τσέρνομπιλ, η οποία θα έλεγα είναι αρκετά αρνητική για την χρήση πυρηνικών αντιδραστήρων στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Επειδή καλόν είναι σε κάθε λόγο και ιδίως σε ένα τέτοιο θέμα που πολώνει να υπάρχει και αντίλογος, προτείνω να παρατεθεί σύντομα στο montags και μια άλλη πιο θετική γνώμη. Για αυτό δεν υπάρχει καταλληλότερος απο τον αγαπητό μου φίλο και συμμαθητή της τάξης του 63, Λεωνίδα Καμαρινόπουλο, ομότιμος πλέον καθηγητής στο ΤU Βerlin και στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και τέως πρόεδρος στο Δημόκριτο και στην Ελληνική επιτροπή ατομικής ενέργειας, τον οποίο ενημερώνω μέσω cc.

Φιλιά,
Κώστας

Ο Λεωνίδας Καμαρινόπουλος παραπέμπει στο άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου σε θέματα ενέργειας Μichael Schellenberger "Why HBO's Chernobyl Gets Nuclear so Wrong".Διαβάστε το άρθρο του Θανάση Γεράνιου που δημοσιεύτηκε στο montags της 19ης Ιουνίου...

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Αντώνιος Κολιάδης (94)

Ο Αντώνιος Κολιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16.9.1976 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1994 (Απολυτήριο Λυκείου και Γερμανικό Abitur). Σπόυδασε στο Iνστιτούτο Oθωμανικών, Β [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

table

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.