Έκτακτη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γερμανικής Σχολής Αθηνών

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών,

θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της Γερμανικής Σχολής στην Aula, με θέμα την προγραμματισμένη υιοθέτηση νέου σχολικού λογότυπου και νέου Domain-Name. Η γενική συνέλευση συγκαλείται έπειτα από αίτημα μελών του Συλλόγου, τα οποία διαφωνούν με τις αλλαγές.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων έχει εκφράσει γραπτώς τις ενστάσεις του και για τις δύο πρωτοβουλίες, με δύο ψηφίσματά του, τα οποία θα βρείτε συνημμένα και παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για την ανάγνωσή τους.

Οι απόφοιτοι είναι επισήμως προσκεκλημένοι στην Γενική Συνέλευση (χωρίς δικαίωμα ψήφου) και θεωρούμε ότι η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι αναγκαία και χρήσιμη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Άγγελος Κωβαίος

Πρόεδρος ΣΑΓΣΑ

 

Δείτε την παρουσίαση του προτεινόμενου νέου λογοτύπου και domain name
Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας (90)

Ο Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1990  (Απολυτήριο Λυκείου και Γερμανικό Abitur). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος  [ ... ]


instagram takipçi kasma instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi instagram giriş instagram takipçi satın al instagram free followers instagram free follower cheat follower for instagram free instagram followers free followers for instagram çiğköfte bayiliği Promosyon Şapka cami halısı cami halısı cami halısı