Έφυγε η Άννα Μαΐλλη

Ο Σεπτέμβριος μας έφερε και μία δυσάρεστη είδηση. Χθες, Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 έφυγε από τη ζωή η Άννα Μαΐλλη, μητέρα του Μιχάλη (προέδρου του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου) και της Ελένης Καλλιγά, αποφοίτου του '63 και ιδιοκτήτριας της Γκαλερί Σκουφά. Η Άννα Μαΐλλη δεν ήταν απόφοιτος, διατηρούσε όμως στενές σχέσεις με αποφοίτους μας του Πολέμου, της δικής της γενιάς δηλαδή, όπως η Νάτα Μελά, η Έβη Τουλούπα, η Βεατρίκη Δημητριάδη και άλλους, και είχε μία στενή επαφή με την ελληνική διανόηση. Η Άννα Βεϊνόγλου γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1920 από έμπορο πατέρα και παντρεύτηκε τον δικηγόρο Γιάννη Μαΐλλη που ως ερασιτέχνης φωτογράφος απαθανάτισε κάτω από την κληματαριά του σπιτιού τους στην Αίγινα τον Μόραλη, τον Ελύτη, τον Βασιλείου, τον Τσαρούχη, τον Νικολάου και άλλους. Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.