Συναυλία Χορωδίας στις 4 Μαρτίου

madchenchorΟ τομέας Μουσικής της Γερμανικής Σχολής Αθηνών σας προσκαλεί στην πρώτη συναυλία του 2013. Πρόκειται για μια συναυλία συνάντησης με την χορωδία των κοριτσιών του Αμβούργου και τις χορωδίες και ορχήστρες της ΓΣΑ.
Προσβλέπουμε να σας καλωσορίσουμε τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013 σε αυτή την εξαιρετική συναυλία στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΣΑ.
Η χορωδία των κοριτσιών θα καλύψει το πρώτο μέρος της συναυλίας με ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον πρόγραμμα. Για να γίνει η βραδιά ακόμα πιο συναρπαστική, η χορωδία από το Αμβούργο στο δεύτερο μέρος της συναυλίας θα τραγουδήσει μαζί με τα μουσικά σύνολα της ΓΣΑ διάφορα τραγούδια από ταινίες, επίσης κάποια κομμάτια από τη Βόρεια Γερμανία και κάτι ελληνικό.
Ανυπομονούμε, για ένα σίγουρα μουσικά ποιοτικό και ποικίλο κονσέρτο και πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις το βράδυ της συναυλίας, και κατά τις τέσσερις ημέρες που τα κορίτσια θα μείνουν με τις οικογένειες στην Αθήνα και θα επισκεφθούν και το μάθημα στη Γερμανική Σχολή.
Η Χορωδία κοριτσιών του Αμβούργου είναι ένα σχολείο χορωδίας που ιδρύθηκε το 2003 από την Gesa Werhahn και τον Christoph Pillat στη Μουσική Σχολή Νέας Γενιάς του Αμβούργου, στην οποία ενώνονται διάφορα σύνολα χορωδιών διαφορετικών ηλικιών με συνολικά 200 τραγουδιστές. Σαράντα κορίτσια άνω των 14 ετών τραγουδούν στη χορωδία συναυλιών. Οι πρόβες γίνονται δύο φορές την εβδομάδα. Το πολύπλευρο ρεπερτόριο της χορωδίας περιλαμβάνει τόσο γερμανική όσο και διεθνή χορωδιακή μουσική. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη φροντίδα του τραγουδιού a-cappella.
Στο επίκεντρο της χορωδίας είναι επίσης τα ετήσια προγράμματα πολιτιστικών ανταλλαγών που σχετίζονται με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Το φετινό ταξίδι της χορωδίας στην Ελλάδα οδηγεί τη χορωδία των κοριτσιών του Αμβούργου, εκτός από τον πρώτο σταθμό της Αθήνας και για περαιτέρω συναυλίες στη Σαντορίνη, την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη. Η Χορωδία κοριτσιών του Αμβούργου είναι φιναλίστ και νικητής του φημισμένου γερμανικού Διαγωνισμού Χορωδιών.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γερμανική Σχολή Αθηνών: www.dsathen.gr, τηλ 210-6199261, fax 210 6199267


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κυριακή Γονή (00)

Η Κυριακή Γονή είναι εικαστικός. Η καλλιτεχνική της πρακτική συνδυάζεται με την έρευνα και εστιάζει στις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις τεχνολογίας και κοινων [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.