Μαρία Κατσαρού (90)

katsarou mariaΗ Μαρία μεγάλωσε στο Λάγος της Νιγηρίας και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών to 1990. Σπούδασε Διοίκηση, Οργανωσιακή Συμπεριφορά σαν πρώτο πτυχίο και μετέπειτα συνέχισε με τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων καθώς επίσης και Ψυχολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Αυτή την εποχή κάνει το διδακτορικό της στην Βοστώνη με θέμα την Ψυχολογία της Ηγεσίας. Επίσης κατέχει το Coaching Certificate από το Henley Business School – University of Reading, είναι μέλος του Henley Register of Coaches αλλά και πιστοποιημένη από την International Coaching Federation (USA).
Κατείχε σημαντικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες όπως SCA Hygiene, Johnson & Johnson, Henkel-Ecolab (Αθήνα και Düsseldorf) όπου ήταν υπεύθυνη για την στρατηγική κατεύθυνση, ανάπτυξη, υποστήριξη, συντονισμό και έλεγχο όλων των διεργασιών του Ανθρώπινου Δυναμικού για διάφορες χώρες εκτός από την Ελλάδα όπως Τουρκία, Νότια Αφρική, κλπ.
Ο τελευταίος της ρόλος ήταν Human Resources Director στην Diageo όπου ήταν υπεύθυνη για την Ελλάδα και την Τουρκία ενώ έχει διδάξει και διδάσκει σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Αμερικανικό Κολλέγιο και το Strathclyde.
Είναι πιστοποιημένη σε μία σειρά ψυχομετρικών εργαλείων όπως MBTI, FIRO-B, CPI, 16PF, και άλλα, από την British Psychology Society της Αγγλίας.
Τέλος συνεργάζεται με την εταιρεία Mannaz (former Danish Leadership Institute) για προγράμματα ηγετικών ικανοτήτων σε διάφορες Ευρωπαικές χώρες ενώ πρόσφατα έγραψε το βιβλίο «Under Pressure - Understanding and managing the pressure and stress of work» το οποίο θα εκδόθηκε από τη Marshall Cavendish International τον Ιανουάριο του 2011 στα Αγγλικά, Πορτογαλικά και Κινέζικα.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κωνσταντίνα Σιγαλού (98)

Η Κωνσταντίνα Σιγαλού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 08.11.80 και αποφοίτησε από τη ΓΣΑ το 1998. Σπούδασε στο τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Π [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.