Γιάννης Παπαδημητρίου (87)

papadimitriou giannisΟ Γιάννης Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1969 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1987. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου της Βόννης και είναι δημοσιογράφος και συνεργάτης-ανταποκριτής της Deutsche Welle, ενώ συνεργάζεται και με τη γερμανική εφημερίδα "Tageszeitung" του Βερολίνου.  Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε ενημερωτικές εκπομπές της γερμανικής τηλεόρασης (WDR, SWF, Deutsche Welle TV), καθώς και στο ραδιόφωνο της Deutsche Welle. Από το 1999 καλύπτει τακτικά τις συνόδους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Το 2010 τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό βραβείο Κωνσταντίνος Καλλιγάς. To 2008 ήταν υποψήφιος για την Ελλάδα στο πρώτο Δημοσιογραφικό Βραβείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και έχει γράψει το Μικρό Ευρωλεξικό, ενώ συμμετέχει στο βιβλίο "So sieht uns die Welt- Ansichten über Deutschland" (κυκλοφορεί από τον γερμανικό εκδοτικό οίκο WESTEND).


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η Μαλβίνα Παναγιωτίδη γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2003. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2003-2012) και συνέχισε με μεταπτ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.