Η τάξη του 1962

flilingos vang 1962 1

πηγή: Βαγγέλης Φριλίγκος - σχόλια: Πέτρος Αδάμης

Αριστερή πλευρά από εμπρός προς τα πίσω: Θανάσης Γεράνιος, Τάκης Πολυμενόπουλος, Πέτρος Αδάμης, Ντίνος Σαμαράς, Τζόννυ Αδρακτάς, Παύλος Μπαλλιάν, Βασίλης Βλασσόπουλος, Μπάμπης Λιάπης.

Στο βάθος στην κορυφή του τραπεζιού: ο Όλυμπος Τσεκούρας.

Δεξιά πλευρά από εμπρός προς τα πίσω: Βαγγέλης Φριλίγκος, Γιάννης (Νίνος) Τράμπαλης, Βάνα Ζαρονίκου, Χριστιάνα Κράους, Martin Mühmelt, Μαρία Παντελούρη, Παναγιώτης Γκιόλμας, Τάκης Εξαρχόπουλος, Γιάννης Χανιώτης (+), Περικλής Σίμος.

flilingos vang 1962 2

πηγή: Βαγγέλης Φριλίγκος - σχόλια: Πέτρος Αδάμης

Από αριστερά προς δεξιά:

Εμπρός σειρά: Ντάνυ Νικολόπουλος, Βαγγέλης Φριλίγγος, Παύλος Μπαλλιάν, Μπάμπης Λιάπης, Πέτρος Αδάμης.

Πίσω σειρά (όρθιοι): Τάκης Πολυμενόπουλος, Παπακυριαζής, Νίνος Τράπαλης, Γιάννης Χανιώτης, Τζώνης Αδρακτάς, Ντίνος Σαμαράς.

Πρέπει να είναι σχολικό έτος '57 – '58 (Untertertia).

Reunion της τάξης του 1962

apofoitoi 62

πηγή: Τζώκος Ιωαννίδης

Συνάντηση το 1992 της τάξης του '62 για τα 30 χρόνια αποφοίτησης που έγινε στη Γερμανική στο Μαρούσι παρουσία των καθηγητών Γεωργίου Δημητράκου και Ιδομενέα Παπαδάκη

1962 onomata reunion 1992

πηγή και σχόλια: Πέτρος Αδάμης (το μικρό όνομα του Φιριπή είναι Κώστας)

"Έφυγε" ο Βαγγέλης Φριλίγκος

Στις αρχές του Αυγούστου χάσαμε και τον Βαγγέλη Φριλίγκο, απόφοιτο του 1962, του οποίου ο γιός είναι σήμερα μαθητής στη Σχολή. Η κηδεία του έγινε στις 9.8.2018.

Έφυγε ο Μάκης Αγγελίδης

aggelidis makisΈφυγε ο Μάκης Αγγελίδης, απόφοιτος του 1962. Είναι τραγικά ειρωνικό το γεγονός ότι μόλις πριν λίγες μέρες δημοσιεύαμε φωτογραφίες της τάξης του και μάλιστα σε μία από αυτές φαίνεται στο σχολείο στο Μαρούσι την ημέρα του reunion των 30 χρόνων.
Η κηδεία του έγινε την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 στο Α' Νεκροταφείο, όπου παρευρέθησαν συμμαθητές του από την τάξη του '62, αλλά και ο Κώστας Παπαηλιού, φίλος του στενός και συμφοιτητής του. Ο Κώστας ετοίμασε και ένα σύντομο βιογραφικό, αλλά κατέθεσε και στον λογαριασμό του Απόστολου Τσαούση ένα ποσόν στη μνήμη του Μάκη.

Ο Μάκης Αγγελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1944. Αποφοίτησε από τη ΓΣΑ το 1962 μαζί με την πρώτη τάξη με πλήρη εξαετή φοίτηση από το άνοιγμα της Γερμανικής μετά τον πόλεμο. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο TU Braunschweig και ασχολήθηκε με επιτυχία μαζί με τον αχώριστο φίλο του Τζόκο Ιωαννίδη (επίσης της τάξης του '62) με μεγάλα έργα υποδομής στην Ελλάδα και στις αραβικές χώρες. Εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργούσε μαζί με την γυναίκα του Ντίνα ένα αξιόλογο βιβλιοπωλείο και χαρτοπωλείο στο πατρικό του σπίτι στο Καλαμάκι. Ο Μάκης απεβίωσε στις 27 Αυγούστου τα ξημερώματα. Αφήνει πίσω τη γυναίκα του Ντίνα και τους δύο γιους του, Αιμίλιο και Θάνο.
Καλο σου ταξείδι Μάκο, δεν θα σε ξεχάσουμε!


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Αντώνιος Κολιάδης (94)

Ο Αντώνιος Κολιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16.9.1976 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1994 (Απολυτήριο Λυκείου και Γερμανικό Abitur). Σπόυδασε στο Iνστιτούτο Oθωμανικών, Β [ ... ]


istanbul escort instagram takipçi instagram takipçi free followers for instagram instagram takipçi satın al instagram free followers free instagram followers instagram takipçi kasma instagram beğeni hilesi cheat follower for instagram instagram giriş instagram free follower instagram takipçi kasma instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi instagram giriş instagram takipçi satın al instagram free followers instagram free follower cheat follower for instagram free instagram followers free followers for instagram çiğköfte bayiliği Promosyon Şapka cami halısı cami halısı cami halısı