Ο Μηνάς Φύτος θυμήθηκε την αποφοίτηση του 1968

Η παρέα του 1968 ετοιμάζεται για reunion. Άλλωστε έχουν συμπληρωθεί 50 χρόνια από την αποφοίτησή τους και η στιγμή είναι η πιό κατάλληλη. Ο Μηνάς Φύτος εντόπισε το φύλλο του "Έθνους" της 4ης Ιουνίου 1968 που κάνει αναφορά στην γιορταστική εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Κίνγκ Μίνως", όπου αναφέρονται ως παρόντες οι καθηγητές: Jioachim Zeidler, Γεώργιος Δημητράκος και Ιδομενέας Παπαδάκης, ο Προέδρος των Αποφοίτων Παντελής Παντελούρης και οι κυρίες (απόφοιτοι): Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ντόλυ Κόνγκου, Μαρία Σοφιανοπούλου, Λουίζα Βόγλη, Μαριάννα Καναβαριώτου, Λίζα Σκαλαίου, Φανή Διαμαντή, Μαρία Μηλιαράκη, Μπέττυ Λαμπρινού, Έμμυ Βρούδα, Σοφία Κόντη, Αγγελική Κλειόβα, Νόρα Ανδρεάδου και οι κύριοι: Κολοκοτρώνης, Τσάλλας, Φιρριπής, Ρούλης, Πολυζωγόπουλος, Σκούρας, Φύτος, Αντώναρος, Λάρδης, Τομπούζης, Παπάδης κ.α.

Klassentreffen της τάξης '68c για τα 50 χρόνια

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιουλίου, στον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, η συγκέντρωση της τάξης του '68c για την επέτειο των 50 ετών από την αποφοίτηση.
Παρευρέθησαν:
Κορίτσια: Λιλίκα Δημοπούλου, Μαρλένα Πολιτοπούλου, Λίζα Σκαλαίου, Μαρία Σοφιανοπούλου, Ελένη Τσόκα, Σόνια Χρηστίδου.
Αγόρια: Γιώργος Αχής, Κώστας Βασιλειάδης, Χρήστος Καθάρειος, Σπύρος Λάρδης, Δημήτρης Παπάδης, Βαγγέλης Σκούρας, Δημήτρης Στέγγος, Σταμάτης Τσάλλας και ο Μηνάς Φύτος.
Τη διοργάνωση είχαν η Λίζα, ο Μηνάς, ο Σταμάτης και η Λιλίκα, ενώ παρευρέθησαν και η Τένια Παπαδάκη ως φίλη της τάξης και ο Κώστας Γαλάνης ο οποίος βοήθησε στο slide show που είχε φτιάξει ο Μηνάς.
Η Ελένη Τσόκα και ο Κώστας Βασιλειάδης μας έστειλαν ωραίες φωτογραφίες της βραδιάς:


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η Νατάσα (Αναστασία) Μπαρδοπούλου γεννήθηκε το 1962 και αποφοίτησε απο τη Σχολή το 1980. Τέλειωσε τα ΤΕΦΑΑ και απέκτησε δίπλωμα γυμνάστριας. Ασχολήθηκε με τον στίβο σαν  [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.