Ο Μηνάς Φύτος θυμήθηκε την αποφοίτηση του 1968

Η παρέα του 1968 ετοιμάζεται για reunion. Άλλωστε έχουν συμπληρωθεί 50 χρόνια από την αποφοίτησή τους και η στιγμή είναι η πιό κατάλληλη. Ο Μηνάς Φύτος εντόπισε το φύλλο του "Έθνους" της 4ης Ιουνίου 1968 που κάνει αναφορά στην γιορταστική εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Κίνγκ Μίνως", όπου αναφέρονται ως παρόντες οι καθηγητές: Jioachim Zeidler, Γεώργιος Δημητράκος και Ιδομενέας Παπαδάκης, ο Προέδρος των Αποφοίτων Παντελής Παντελούρης και οι κυρίες (απόφοιτοι): Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ντόλυ Κόνγκου, Μαρία Σοφιανοπούλου, Λουίζα Βόγλη, Μαριάννα Καναβαριώτου, Λίζα Σκαλαίου, Φανή Διαμαντή, Μαρία Μηλιαράκη, Μπέττυ Λαμπρινού, Έμμυ Βρούδα, Σοφία Κόντη, Αγγελική Κλειόβα, Νόρα Ανδρεάδου και οι κύριοι: Κολοκοτρώνης, Τσάλλας, Φιρριπής, Ρούλης, Πολυζωγόπουλος, Σκούρας, Φύτος, Αντώναρος, Λάρδης, Τομπούζης, Παπάδης κ.α.

Klassentreffen της τάξης '68c για τα 50 χρόνια

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιουλίου, στον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, η συγκέντρωση της τάξης του '68c για την επέτειο των 50 ετών από την αποφοίτηση.
Παρευρέθησαν:
Κορίτσια: Λιλίκα Δημοπούλου, Μαρλένα Πολιτοπούλου, Λίζα Σκαλαίου, Μαρία Σοφιανοπούλου, Ελένη Τσόκα, Σόνια Χρηστίδου.
Αγόρια: Γιώργος Αχής, Κώστας Βασιλειάδης, Χρήστος Καθάρειος, Σπύρος Λάρδης, Δημήτρης Παπάδης, Βαγγέλης Σκούρας, Δημήτρης Στέγγος, Σταμάτης Τσάλλας και ο Μηνάς Φύτος.
Τη διοργάνωση είχαν η Λίζα, ο Μηνάς, ο Σταμάτης και η Λιλίκα, ενώ παρευρέθησαν και η Τένια Παπαδάκη ως φίλη της τάξης και ο Κώστας Γαλάνης ο οποίος βοήθησε στο slide show που είχε φτιάξει ο Μηνάς.
Η Ελένη Τσόκα και ο Κώστας Βασιλειάδης μας έστειλαν ωραίες φωτογραφίες της βραδιάς:


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ