Η τάξη του 1970 - Γερμανικό Τμήμα

hermann w 1969 a

πηγή:
Werner Hermann

hermann w 1969 b

πηγή:
Werner Hermann

hermann w 1969 c

πηγή:
Werner Hermann

hermann w 1969 d

πηγή:
Werner Hermann

hermann w 1969 e

πηγή:
Werner Hermann

Einschulung - Πρώτη ημέρα στο σχολείο

Το 2018 εορτάζει η ZfA (Zen­tral­stel­le für das Aus­lands­schul­we­sen) τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της και προς τούτο μας ζήτησε φωτογραφίες από τα παλιά. Βεβαίως το αίτημα απυθύνεται σε όλου μας που πιθανόν να έχουμε στα χέρια μας παλιές φωτογραφίες που δεν έχουμε κάνει τον κόπο να τις στείλουμε στο σχολείο.
Ψάχνοντας και εμείς έπεσε στα χέρια μας ένας θησαυρός. Ένας παλαιός μαθητής του γερμανικού τμήματος, ο Michael Dumkow είχε στείλει πολλές φωτογραφίες από το παρελθόν που μας έκαναν εντύπωση και με αφορμή όλη αυτην την προσπάθεια για την ZfA σας τις παρουσιάζουμε. Βάζουμε τίτλο "Πρώτη Ημέρα στο Σχολείο" εξ αιτίας των φωτογραφιών της πρώτης ημέρας στη Μετσόβου το 1964 η το 1965 (!). Δεν θα αναφέρουμε ονόματα και ας προσπαθήσουμε όλοι να αναγνωρίσουμε μαθητές και καθηγητές και ...βλέπουμε.

1970D dumkow einschulung1964a

1970D dumkow einschulung1964d


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Γιώργος Φλώρος (91)

Ο Γιώργος Φλώρος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 1991. Σπούδασε στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.

table