Η τάξη του '73 μετά από 40 χρόνια

Η τάξη του '73, για την ακρίβεια και τα τρία τμήματα ξανασυναντήθηκαν το Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα, στο σπίτι του Δημήτρη Αδρακτά. Η Φρόσω, η σύζυγος του Δημήτρη, όχι μόνον άνοιξε το σπίτι της από το νωρίς το μεσημέρι, όχι μόνον φιλοξένησε πάνω από πενήντα αγόρια και κορίτσια μέχρι τα μεσάνυχτα, όχι μόνον ήταν εκεί συνέχεια να εξυπηρετεί, αλλά ήταν σαν νάταν μία συμμαθήτρια, που πιό πολύ εκείνη χαιρόταν για τη συνάντηση παρά οι υπόλοιποι.

Πρίν από την άδεια της Φρόσως έπρεπε να δοθεί και η άδεια της πολεοδομίας για να βαφεί η πόρτα έστω και από μέσα. Η "άδεια" δόθηκε δια στόματος Αδρακτά και η Λίζα Γεωμπρέ ανέλαβε την επιμέλεια.

reunion 73 2013 4 reunion 73 2013 1 reunion 73 2013 2

Από τις μία το μεσημέρι άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι. Η συμφωνία ήταν ότι ο καθένας θα φέρει κάτι. Άλλος σαλάτες, άλλος σουβλάκια, άλλος τυροπιττάκια, άλλος γλυκά, άλλος ποτά. Το τραπέζι άρχισε να γεμίζει και γύρω του σιγά-σιγά φτάχνονταν πηγαδάκια.

Μία παρέα του 1973 βρέθηκε στου Καραβίτη

"Χθες βρεθήκαμε λίγοι αλλά εκλεκτοί όπως λέμε για να γελάσουμε και λιγάκι στην γνωστή μας ταβέρνα στον " Καραβίτη " στο Παγκράτι, για να γελάσουμε, να θυμηθούμε και να φάμε και να πιούμε ..λιγάκι....... Ο καιρός ήταν με το μέρος μας και καθήσμε στον κήπο τηε ταβέρνας. Δεν ήμασταν πολλοί στο κάλεσμα, αλλά όσοι ήμασταν εκεί περάσαμε υπέροχα. Ήταν από το c (η Λίζα, Λίλα, Άγγελα,Βασίλης,Πάνος,Νατάσα,Μαρία Π.,Κατερίνα και από το b εγώ μόνο)
Μία γλυκιά βραδιά με γέλιο και αναμνήσεις που μας συνοδεύει ευχάριστα στην καθημερινότητα και στις εποχές που ζούμε.
Εγώ σας φωτογράφος δεν φαίνομαι ......,όπως και η Κατερίνα που ήρθε προς το τέλος. Προσπάθησα να τις βγάλω επαγγελματικές αλλά δεν το κατάφερα...... Όμως το αποτέλεσμα μετρά, περάσαμε super duper και θα το επαναλάβουμε σίγουρα πριν το καλοκαίρι. Το ρεπορτάζ είναι της Ελεάνας Κασιτερίδου. Η Λίζα είναι η Γεωμπρέ, η Λίλα είναι η Ασωνίτου, η Άγγελα είναι η Λάσκαρη, ο Βασίλης είναι ο Χαρισόπουλος, ο Πάνος είναι ο Βαρυμποπιώτης, η Νατάσα είναι η Γρηγοριάδου-Δαρκαδάκη, η Μαρία είναι η Πασσά, η Κατερίνα είναι η Σκλήρη, και τέλος, οι φωτογραφίες είναι οι "κουνημένες".

Video απο το reunion της τάξης του '73

Ένα καταπληκτικό video από το reunion της τάξης του 1973 με αφορμή τα 40 χρόνια από την αποφοίτησή τους κυκλοφόρησε μεταξύ των συμμετεχόντων. Ο Δημήτρης Αδρακτάς, στου οποίου το σπίτι έγινε η συνάντηση στις 20 Απριλίου 2013, το έστειλε, αλλά χρειάζεται κωδικό για να ανοίξει. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με τον Σύλλογο και εμείς θα μεταφέρουμε το αίτημα. Περισσότερα...

Η τάξη του '73 την 11.10.2008

 apofoitoi73 1

πηγή: Σοφία Δροσοπούλου

πίσω σειρά (από αριστερά): Νίκος Μουσιόπουλος, Άρης Μασουρίδης, Τάκης Δρεπανιώτης, Γιάννης Σαμπατάκος, Κυριάκος Σταμέλος, Δημήτρης Αδρακτάς, Γιάννης Δαμοράκης, Μάκης Δριμαρόπουλος.

μεσαία (καθιστοι): Λίλα Ασωνίτου, Γιαννιώ Παπαϊωάννου, Νατάσα Γρηγοριάδου, Μαριάνα Ευστρατίου, Βίκυ Μαντά, Αλίκη Μεϊντάνη, Λίζα Γεωμπρέ, Τάκης Λεονάρδος, Σπύρος Τζίτζος.

εμπρός (οκλαδόν): Άση Ξανθή, Μάρω Κακριδή, Διονύσης Παναγιωτίδης, Γιώργος Γρηγορίου, Θάνος Ιωαννίδης, Σοφία Δροσοπούλου και Εύη Πάσχου.

Οι απόφοιτοι του '73 και από τα τρία ελληνικά τμήματα συναντήθηκαν στη Σχολή στις 11 Οκτωβρίου 2008. Το ανακοινώσανε και στην είσοδο, βγάλανε και αφίσα. Φωτογραφηθήκανε και με την Αλίκη Μεϊντάνη, τη φιλόλογό τους, φωτογραφηθήκανε και μεταξύ τους στην αυλή και στους διαδρόμους, και για να'μαστε ειλικρίνείς, αν κοιτάξουμε τις φωτογραφίες τους στο Klassenzimmer, δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Ευχαριστούμε τη Σοφία Δροσοπούλου που μας έστειλε το υλικό από το Imperial στο Λονδίνο, όπου διδάσκει.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας (90)

Ο Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1990  (Απολυτήριο Λυκείου και Γερμανικό Abitur). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος  [ ... ]


istanbul escort instagram takipçi instagram takipçi free followers for instagram instagram takipçi satın al instagram free followers free instagram followers instagram takipçi kasma instagram beğeni hilesi cheat follower for instagram instagram giriş instagram free follower instagram takipçi kasma instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi instagram giriş instagram takipçi satın al instagram free followers instagram free follower cheat follower for instagram free instagram followers free followers for instagram çiğköfte bayiliği Promosyon Şapka cami halısı cami halısı cami halısı