Καλωσόρισμα

Φίλοι Απόφοιτοι, Συμμαθητές και Συμμαθήτριες,
Σας καλωσορίζουμε στο site του συλλόγου μας, που δημιουργήθηκε το 2012 και μέσα από το οποίο ελπίζουμε να επιτύχουμε μια συχνή, στενή και αμφίδρομη επικοινωνία με σκοπό όλοι μας να διατηρήσουμε την επαφή που είχαμε κατά τα χρόνια που καθόμασταν στα ίδια θρανία.
Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες και προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε όλους εκείνους από εμάς που αναζητούν λύσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εδώ θα βλέπετε ανακοινώσεις σχετικά με τις ενέργειές μας να φέρουμε τους απόφοιτους σε επαφή με ειδικούς και εκπροσώπους φορέων που θα τους φανούν χρήσιμοι στις προσπάθειες τους.
Στο πλαίσιο αυτό θα οργανώνονται μέσα στη χρονιά Stammtische, εκδηλώσεις και ομιλίες στην Σχολή, επισκέψεις και επαφές με Έλληνες και Γερμανούς με στόχο την δικτύωση όλων και τη μέγιστη αξιοποίηση όσων έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους υπόλοιπους.
Θα παρακολουθείτε επίσης τις εκδηλώσεις που παραδοσιακά διοργανώνονται κάθε χρόνο, όπως Oktoberfest, Ημέρα Επικοινωνίας και Πληροφόρησης (Tag der offenen Tür), την Αποχαιρετιστήρια Συνάντηση του Καλοκαιριού, Summer Camp, εκδρομές, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα.
Θα βρείτε ακόμη τον κατάλογο των 6000 και πλέον αποφοίτων μας ανά χρονιά και τάξη αποφοίτησης, όπως και τον Επαγγελματικό Οδηγό, στον οποίο προβάλλονται ταξινομημένοι όλοι όσοι το επιθυμούν, δωρεάν.
Σας καλούμε όλους να έρθετε, να επικοινωνείτε, να μας κάνετε παρατηρήσεις, να διατυπώνετε αιτήματα. Μέσω του Συλλόγου είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε λύσεις που ο καθένας μόνος του είναι πιο δύσκολο να επιτύχει.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ελίζα Παναγιωτάτου (02)

Η Ελίζα (Ζωή-Ελένη) Παναγιωτάτου γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Σχολή το 2002. Είναι κόρη δύο αποφοίτων, του Βαγγέλη Παναγιωτάτου και της Ματίνας Αρ [ ... ]


Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access a1b2cd.club

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.