Γιά την Ξένια Κουναλάκη από το THE TOC

kounalaki xenia 3Η Σταματίνα Σταματάκου δημοσιογράφος διευθύντρια του "Zero Stray Academy” με άρθρο της, συντάσσεται και υπερασπίζεται την Ξένια Κουναλάκη, τη δημοσιογράφο της Καθημερινής η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο επιθέσεων στα social media, επειδή φέρεται να έχει σχέση με τον αρθρογράφο των New York Times, Αλεξάντερ Κλαππ.

Ο Αλεξάντερ Κλαππ υπογράφει το επίμαχο άρθρο "Η σαπίλα στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ορατή από όλους", άρθρο που προκάλεσε μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση και αφορά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μάλιστα όπως σημειώνει στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Σταματάκου,"δεν θα σας δώσουμε λογαριασμό λοιπόν για το ποιος είναι ο σύντροφός μας. Δεν σας τον χρωστάμε αυτόν τον λογαριασμό. Μάλλον έχετε μπερδευτεί. Η στοχοποίηση ενός οποιουδήποτε ανθρώπου απλώς για τον σύντροφό του είναι τόσο γελοία όσο κι αυτοί που την επιχειρούν."

Δείτε το άρθρο της Σταματίνας Σταματάκου...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Φάνης Ρήγας (94)

Ο Φάνης Ρήγας, γεννήθηκε το 1976 και είναι απόφοιτος του 1994. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), και κατά τη διάρκεια των σπουδών του άρχισε με τ [ ... ]