“Berufsbörse”

Ένας από τους βασικούς άξονες της δραστηριότητας του συλλόγου μας είναι η προσπάθεια να φέρει σε επαφή όλους τους ενδιαφερόμενους απόφοιτους με ελληνικές και γερμανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός συνόρων.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώσαμε στις 21 Σεπτεμβρίου 2013 την “1η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας” και στις 22 Νοεμβρίου 2014, την “2η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας“, μία εκδήλωση που απευθύνεται στους εν γένει γερμανόφωνους, καθιστώντας τη Γερμανική Σχολή, έναν κόμβο συνάντησης για την αγορά εργασίας.

Με την υποστήριξη της ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΕ, μιάς εταιρείας που ιδρύθηκε το 1997 από τον απόφοιτό μας Φάνη Ρήγα και είχε ως στόχο την κάλυψη των κενών στην ενημέρωση σχετικά με την αγορά εργασίας, εγκαταστήσαμε και λειτουργήσαμε στο site μας, την πλατφόρμα της Berufsbörse έως το τέλος του 2015.

Δεδομένου ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από πλευράς Γερμανικών εταιρειών και φορέων, για τη διοργάνωση της 3ης Ημέρας Ευκαιριών Εργασίας εντός του 2016, ο Σύλλογος από κοινού με τη Γερμανική Σχολή αναζητά την κατάλληλη ημερομηνία.

Στο μεταξύ οι ενδιαφερόμενοι για τις «Ευκαιρίες καριέρας» μπορούν να επικοινωνούν με το Σύλλογο και παράλληλα να ενημερώνονται στις ενότητες Ζητούν Εργασία και Προσφέρουν Εργασία, που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του site, δεξιά στο Γραφείο Εργασίας.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας