Οδός Γερμανικής Σχολής Αθηνών

 

dsa strasse18 odos germanikis eggrafo
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 Επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου

 

Η οδός "Ζηρίδη" μετονομάστηκε σε οδό "Γερμανικής Σχολής Αθηνών". Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 ένα συνεργείο του Δήμου Αμαρουσίου αντικατέστησε τις "μπλέ" πινακίδες με την παλαιά ονομασία της οδού με νέες, κόκκινες με τη νέα ονομασία. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης  ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα της Γερμανικής Σχολής και του Συλλόγου Αποφοίτων περί της αλλαγής της ονομασίας.

 

odos gernanikis

 

Η επιστολή που εστάλη στον δήμαρχο Αμαρουσίου με την ευκαιρία της διοργάνωσης της "Πρώτης Ημέρας Ευκαιριών Εργασίας", που διοργανώθηκε στη Σχολή το 2013 και όπου ο Γιώργος Πατούλης, με την διπλή του ιδιότητα ως Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου έλαβε το διπλό αίτημα της "συμμετοχής στην εκδήλωση" και της "αλλαγής της ονομασίας".

Η απόφαση περί της αλλαγής της ονομασίας του δρόμου εγκρίθηκε από το ΔΣ και στο site του Δήμου αναρτήθηκε η επιστολή μας.

 

 

dsa strasse7 dsa strasse5

Επάνω:

Δεξιά: η Διευθύντρια Γυμνασίου Αγγελική Κανελλακοπούλου, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας Χαρούλα Αντωνοπούλου, ο Διευθυντής της Σχολής Thomas Fischer και ο Διευθυντής Λυκείου Βασίλης Τόλιας

dsa strasse4
dsa strasse8
dsa strasse3
dsa strasse14
Johannes Müller και Βασίλης Καραγεωργίου
dsa strasse19 dsa strasse16
πρίν μετά

Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ροδούλα Σταθάκη-Κούμαρη (42) (1925-2021)

Η Ροδούλα Κούμαρη γεννήθηκε στην Κηφισιά στις 10 Φεβρουαρίου του 1925 και φοίτησε στη Σχολή πριν από τον Πόλεμο. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία και από το 1946 προσέφερε τ [ ... ]