Ντένης Ολιβιέρι (45*)

(*) αν δεν είχε υποχρεωθεί λόγω του Πολέμου να φύγει από το σχολείο θα είχε αποφοιτήσει το 1945

Μηνάς Σακιώτης (78)

sakiotis minasΟ Μηνάς Σακιώτης αποφοίτησε από τη Σχολή το 1978. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από την ΑΣΟΕΕ και ασχολείται με το εμπόριο παιδικών παιχνιδιών, διατηρώντας το καταστήμα Rose Poupeé στον Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποείται και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το ηλεκτρονικό αδερφάκι του καταστήματος, www.rosepoupee.gr. Εϊναι παντρεμένος και πατέρας του Νίκου Σακιώτη, απόφοιτου του 2007.

Δημήτρης Δαμκαλίδης (69)

damkalidis dmitrisΟ Δημήτρης Δαμκαλίδης γεννήθηκε το 1951 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1969. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας. Το 1974 ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ιδρύοντας μαζί με τον αδελφό του μία εταιρεία με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία διαφόρων φωτογραφικών προιόντων επεκτείνοντας μία δραστηριότητα που είχε ξεκινήσει από τον πατέρα τους Θωμά το 1945.
Η μικρή ομόρρυθμη εταιρεία εξελίχθηκε στην «Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ», που ξεκίνησε να αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως τη NIKON (1979), τη VARTA (μπαταρίες 1981), την POLAROID (1983) και αργότερα την CASE LOGIC, τη SANDISK (κάρτες μνήμης), τη REMINGTON, Mitsubishi (εκτυπωτές) και άλλες, καταφέρνοντας από τη δεκαετία του '90 να απασχολεί πάνω από 60 άτομα.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Λιλιάνα Αρεταίου (95)

Η Λιλιάνα Αρεταίου γεννήθηκε το 1977 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1995. Σπούδασε Πολιτιστική Διαχείριση στο Πάντειο και στη συνέχεια Ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλ [ ... ]