«Φοβάσαι;» του Άνταμ Σάιντελ

«Φοβάσαι;» του Adam Seidel είναι το έργο που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης σε σκηνοθεσία Έλενας Καρακούλη (καθηγήτρια και υπεύθυνη Θεατρικής Ομάδας στη ΓΣΑ), παραγωγή της αποφοίτου Παναγιώτας Παρασκευοπούλου (1987) και πρωταγωνιστές τους Νίκο Ψαρρά, Αλεξία Καλτσίκη, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη. Οι απόφοιτοι της ΓΣΑ μπορούν να παρακολουθήσουν το έργο στην ειδική τιμή εισιτηρίου των 10 ευρώ (αντί 15 ευρώ), αρκεί να κάνουν κράτηση στο όνομά τους στο ταμείο του θεάτρου (τηλ. 210 7223010) τουλάχιστον 5 μέρες πριν την ημερομηνία που επιθυμούν. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να διαβάσετε στο Δελτίο Τύπου:

Ένας κατά συρροήν δολοφόνος απαγάγει μια γυναίκα που κάθεται αμέριμνη στο πάρκο. Την ναρκώνει και την μεταφέρει στο υπόγειο του σπιτιού του. Θα γίνει η Νάνσυ το δωδέκατο θύμα του Μπίλ; Ή, αυτή η βίαιη συνάντηση θα αλλάξει τη ζωή και των δύο; Σ’ αυτό το συναρπαστικό ερωτικό θρίλερ του Άνταμ Σάιντελ ο θεατής, μαζί με τους πρωταγωνιστές του, δοκιμάζει τα ρευστά όρια ανάμεσα στο κανονικό και στο νοσηρό, στο κωμικό και στο απαγορευμένο. Μέσα από συνεχείς ανατροπές, όπου καταλυτικό ρόλο αποκτά η απρόβλεπτη γειτόνισσα τους Τζόαν, διαπιστώνουμε πως η επιθυμία για ανθρώπινη επαφή και αγάπη αντιπαλεύει φόβους, τραύματα και ενοχές.

Το έργο του Άνταμ Σάιντελ (Catch the Butcher) παρουσιάστηκε πέρυσι στο off Brodway Cherry Lane Studio Theatre σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το θέατρο Ιλύσσια Βολανάκη κάνει την πρώτη πανευρωπαική πρεμιέρα του έργου συστήνοντας τον Αμερικανό συγγραφέα στο ελληνικό κοινό.. Το “Φοβάσαι ” είναι ένα συναρπαστικό έργο για τον φόβο, τον έρωτα, τις εμμονές, τα όρια, την προσδοκία. Ένα καυστικό σχόλιο πάνω στην «κανονικότητα» των σχέσεων. Φοβάσαι; Τι φοβάσαι περισσότερο; Τους άλλους; Τον εαυτό σου; Να αφεθείς; Να ερωτευτείς; Να πεθάνεις; Ή μήπως να ζήσεις;

Συντελεστές:

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος

Σκηνοθεσία: Έλενα Καρακούλη

Σκηνικά-κοστούμια: Εύα Γουλάκου

Μουσική: Κώστας Ξενόπουλος

Επιμέλεια κίνησης, βοηθός σκηνοθέτη: Φαίδρα Σούτου

Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Παραγωγή: Παναγιώτα Παρασκευοπούλου, Κώστας Ξενόπουλος

Παίζουν:

Νίκος Ψαρράς: Μπιλ

Αλεξία Καλτσίκη: Νάνσυ

Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη: Τζοάν

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας