Η τάξη του '73 ξαναβρέθηκε στο σχολείο μετά από 50 χρόνια

1973 reunion 2023

Με μεγάλη επιτυχία, με 50 άτομα να συγκεντρώνονται στην Σχολή, εορτάστηκε η "χρυσή" επέτειος ενός "γάμου" που κρατάει ακόμη γερά.

Πρόκειται για μία από τις πιό μεγάλες συγκεντρώσεις τάξης, άρτια οργανωμένες με συντονιστές την Μάρω Κακριδή και τον Βασίλη Χαρισσόπουλο, που εργάστηκαν επί ένα μήνα ώστε να οργανωθεί η βραδιά με τέτοια επιτυχία.

Με τις φωτογραφίες του Θάνου Ιωαννίδη και το φιλμ που προβλήθηκε να το έχει φροντίσει με ιδιαίτερη προσοχή ο Άρις Μασουρίδης, ενσωματώνοντας και φωτογραφίες του Νίκου Μουσιόπουλου και του Δημήτρη Θεολογίτη, η βραδυά ξεκίνησε ήδη από τις 7 και μισή, με φως, και όλοι συγκεντρώθηκαν στην πίσω αυλή, έτσι σαν σε διάλειμμα, εκεί που τότε γινόταν η προσευχή και η έπαρση της σημαίας.

Οι διοργανωτές φρόντισαν και την μουσική με DJ, που διάλεξε ακριβώς ότι έπρεπε. Η Μάρω και ο Βασίλης "έσβησαν" και τα κεράκια στις δύο τούρτες που θα ακολουθούσαν τα γεύματα που είχαν τοποθετηθεί σε ένα μεγάλο μπουφέ.
Μίλησαν: ο Δημήτρης Θεολογίτης, ο Γιάννης Παγκάκης, η Νόρα Ανδρικοπούλου, η Νατάσα Γρηγοριάδου, ενώ η Μαρία Πασσά μιμήθηκε τον αξέχαστο Τιμολέοντα Δημόπουλο. Μίλησε και ο Γιάννης Μυλωνάς, που ήταν προσκεκλημένος.

 1973 reunion 2023 4

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Peter Limbourg (79*)

Ο Πέτερ Λίμπουργκ γεννήθηκε στη Βόννη στις 7.7.1960 μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις όπως Ρώμη, Παρίσι, Αθήνα και Βρυξέλλες και φοίτησε στη Γερμανική Σχολή κατά το διάστημα  [ ... ]