Φάνης Ρήγας (94)

rigasΟ Φάνης Ρήγας, γεννήθηκε το 1976 και είναι απόφοιτος του 1994. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), και κατά τη διάρκεια των σπουδών του άρχισε με τον συμφοιτητή του Θεόφιλο Βασιλειάδη να δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων. Οργανωτές αρχικά σειράς εκδηλώσεων ως υπεύθυνοι επιχειρηματικότητας του μη κερδοσκοπικού διεθνούς φοιτητικού δικτύου AISEC, εκδότες στη συνέχεια ενός lifestyle περιοδικού για φοιτητές, αποφασίζουν το 1997 να δημιουργήσουν το περιοδικό «Καριέρα», και ένα χρόνο αργότερα να διοργανώσουν τις πρώτες «Ημέρες Καριέρας».
Το 2000 οι δύο συνέταιροι ίδρυσαν τον διαδικτυακό τόπο «kariera.gr», ένα forum για την επικοινωνία υποψήφιων εργαζομένων και εργοδοτών, που προωθεί τις δυνατότητες της on-line εύρεσης προσωπικού. Η επιχειρηματική ιδέα τους τιμήθηκε το 2000 από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας με το Βραβείο Άριστης Επιχειρηματικής Επίδοσης, ενώ τον Οκτώβριο του 2007 το Kariera.gr εξαγοράστηκε απο τον αμερικάνικο δίκτυο CareerBuilder.com, ενώ το 2009 ο Φάνης Ρήγας ανέλαβε επικεφαλής της θυγατρικής της αμερικάνικης εταιρείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Silke Wettach (88*)

Η Silke Wettach γεννήθηκε το 1969 στην Καρλρούη  Silke Wettach berichtet seit 2002 als EU-Korrespondentin für die WirtschaftsWoche aus Brüssel. Aufgewachsen in Deutschland, Griechenland und Irland hat die Halbösterreicherin schon früh erfahren, dass Europa laut, bun [ ... ]