Εβδομάδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού που οργάνωσε η Γερμανική Σχολή, η εταιρία ΔΕΛΤΑ φιλοξένησε δύο μαθητές της Α' λυκείου της σχολής επί μια εβδομάδα προσφέροντας τους τη δυνατότητα να επισκεφθούν πρακτικά όλα τα βασικά τμήματα της εταιρίας, από την παραγωγή και συσκευασία γάλατος και γιαουρτιού, έως τον ποιοτικό έλεγχο, τις πωλήσεις και την οικονομική λειτουργία.
Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές από την επαφή με την εταιρία και τους ανθρώπους της ήταν εξαιρετικές και οι γνώσεις που τους μεταφέρθηκαν χρήσιμες για τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους. Αυτό βεβαιώνουν και οι ευχαριστίες που μεταφέρθηκαν από τους γονείς του ενός μαθητή στην εταιρία, οι οποίοι τονίζουν τη χρησιμότητα μιας τέτοιας εμπειρίας ιδιαίτερα σε μια περίοδο που τα παιδιά καλούνται να κάνουν τις επιλογές τους για σπουδές, επάγγελμα και σταδιοδρομία στη ζωή. Εξαιρετική πρωτοβουλία της Σχολής, αλλά και της ΔΕΛΤΑ που ανταποκρίθηκε με φιλόξενο και διαφωτιστικό τρόπο στις ανάγκες των νέων παιδιών.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Όλγα Σαραντοπούλου (75*)

Η Όλγα Σαραντοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στη Σχολή για λίγα χρόνια, αφού μετοίκησε με την οικογένειά της στην Βιέννη.
Είναι Διδάκτωρ Φιλοσοφικής του Π [ ... ]