Λένα Κιτσοπούλου: Ερωτικές καρτ ποστάλ από την Ελλάδα

Η Λένα Κιτσοπούλου συμμετέχει στη συγγραφή του κειμένου και επίσης ως ηθοποιός, στο έργο «Ερωτικές καρτ ποστάλ από την Ελλάδα» σε σύλληψη – σκηνοθεσία του Ανέστη Αζά. Μια βέβηλη, σπονδυλωτή μουσική φάρσα, με θεματικό άξονα τις καλοκαιρινές διακοπές. Σε στυλ σύγχρονης μετα-επιθεώρησης, ανεβαίνει στη σκηνή μια σειρά από αυτοτελείς σκοτεινές ιστορίες, που όλες τους διαδραματίζονται μέσα στο ελληνικό καλοκαίρι. Δημιουργείται έτσι μια πρωτότυπη σκηνική σύνθεση με βάση κείμενα της Λένας Κιτσοπούλου, τραγούδια της ακρογιαλιάς, υλικό έρευνας, προσωπικές εμπειρίες και μυθοπλαστικά στοιχεία.

Η παράσταση είχε σταματήσει 5 μέρες πριν από την πρεμιέρα, τον περασμένο Μάρτιο, εξαιτίας του lockdown. Ανεβαίνει τελικά από τις 22 Οκτωβρίου του 2020 στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, με ανανεωμένο υλικό που πρόσφερε σε αφθονία η νέα συνθήκη ζωής από τον Μάρτιο και μετά. Περισσότερα...

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν για 2 βδομάδες ακόμη, από Τετάρτη ως Κυριακή, μέχρι την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Κατάλληλο για ηλικίες 18+.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ