Ιανουάριος στο KinderDocs Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους!

Το ΚinderDocs Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους ξεκινάει τη νέα χρονιά με δύο webinars για εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, επαγγελματίες πολιτιστικών φορέων με αφορμή και βάση τα ντοκιμαντέρ του προγράμματος.

Τα εργαστήρια αυτά είναι μια ευκαιρία σε όσους θέλουν να εντάξουν το πρόγραμμα "το KinderDocs στο σχολείο/Ψηφιακή τάξη", να πάρουν περισσότερα εργαλεία για την αξιοποίηση του ντοκιμαντέρ στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Σάββατο 16.01.2021, "Βοηθώντας τα παιδιά να θέτουν στόχους και να διαχειρίζονται το στρες", 16:00-20:00 στο zoom

Βιωματικό online εργαστήριο με αφορμή και βάση το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Rediscovery με τεχνικές στοχοθέτησης, συγκέντρωσης, διαχείρισης άγχους που μπορείτε να εφαρμόσετε με τα παιδιά και τους μαθητές σας. (Περιλαμβάνει: προβολή ντοκιμαντέρ Rediscovery, βιωματικές τεχνικές στοχοθέτησης/συγκέντρωσης, θεωρητικές σημειώσεις).

Σάββατο 23.01.2021, "Το ντοκιμαντέρ ως εκπαιδευτικό εργαλείο", 16:00-20:00 στο zoom

Εργαστήριο για τη χρήση του ντοκιμαντέρ στην εκπαιδευτική διαδικασία και την αξιοποίηση της εκπαιδευτικής μεθόδου KinderDocs Tool Kit 2020/2021 που συνοδεύει όλες τις ταινίες του προγράμματος. (Περιλαμβάνει: προβολή 3 ντοκιμαντέρ, εργασία σε ομάδες πάνω στην εκπαιδευτική μέθοδο KinderDocs, θεωρητικές σημειώσεις)

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Φάννυ Γεωμπρέ (66)

Η Φάννυ Γεωμπρέ γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από την Σχολή το 1966, και σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Αννοβέρου της Γερμανίας και είναι Αρχ [ ... ]