Η Καλλιόπη Αθανασιάδη στην εκπομπή «Δημόσια και Ιδιωτικά»

Η κορυφαία θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη (’82b), από τις μόνον τρεις γυναίκες με αυτή την ειδικότητα στη χώρα μας, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος–Καρδίας– Αγγείων και υπεύθυνη του Θωρακοχειρουργικού Τμήματος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ήταν η φιλοξενούμενη της εκπομπής “Δημόσια και Ιδιωτικά” στον Αθήνα 984, την Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα. Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με την συμμαθήτριά της δημοσιογράφο Έλενα Χατζηιωάννου (’82a), η οποία έχει την επιμέλεια και παραγωγή της εκπομπής.

Παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η συνέντευξη είχε ως κύριο θέμα τις δυσκολίες των γυναικών να ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσουν σε έναν ανδροκρατούμενο κλάδο. Επιπλέον η Καλλιόπη Αθανασιάδη, μέσα από τις ερωτήσεις της Έλενας Χατζηιωάννου, μας πήρε μαζί της στην καθημερινότητά της. Την καθημερινότητα ενός ανθρώπου που ξέρει να μάχεται.

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας (90)

Ο Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1990  (Απολυτήριο Λυκείου και Γερμανικό Abitur). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος  [ ... ]